INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

Circ la Tel Aviv! Tușierii au apărut pe teren fără stegulețe și au arbitrat folosind cozi de mătură :D

FOTO Reuven Schwartz (One)
FOTO Reuven Schwartz (One)

Articol de - Publicat luni, 06 decembrie 2021 13:50 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 15:15

Episod nemaivăzut în prima ligă israeliană. Meciul Hapoel Tel Aviv - Hapoel Ierusalim (1-1) a fost întârziat până când asistenții au improvizat fanioane din cozi de mătură și stegulețe pentru a putea arbitra.

Înaintea meciului Hapoel Tel Aviv - Hapoel Ierusalim (1-1), asistenții arbitrului Ohad Asulin au apărut pe teren aliniați în mijlocul echipelor fără stegulețele pe care le au toți tușierii. Și-au dat seama că nu le mai au când mai erau doar 15 minute până la start.

Atunci au cerut ajutor. Au reușit să improvizeze în cele din urmă, înfășurând niște stegulețe de culori diferite pe cozi de mătură. Așa au arbitrat.

Întreaga brigadă va fi pedepsită!

Începutul partidei a întârziat cu un sfert de oră, dar s-a jucat. Yariv Teper, directorul Comisiei de Arbitri, s-a înfuriat, anunțând sancțiuni: „Toți membrii brigăzii sunt la fel de vinovați. Comisia de Disciplină va lua măsuri, va suspenda probabil toată echipa de arbitri”.

Israelienii au anuntat deja pedeapsa: fiecare membru al brigăzii a fost sancționat cu cinci meciuri de suspendare în campionat și în cupă.

Cum arătau fanioanele celor doi tușieri: 

Circ la Tel Aviv! Tușierii au apărut pe teren fără stegulețe și au arbitrat folosind cozi de mătură :D
foto: Reuven Schwartz (One)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

CCA mai are mult de învățat! Nemții au rezolvat cel mai mare scandal de arbitraj în doar 24 de ore!

Adrian Mutu, din ce în ce mai aproape să revină pe bancă » Surprins pe stadionul echipei cu care negociază

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează