INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Porți deschise peste tot! București și celelalte 11 orașe anunță UEFA că vor permite fani în tribune

Euro 2020
Euro 2020

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 19:42 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 22:14

Miercuri este data limită până la care gazdele meciurilor de la Euro 2020 (11 iunie - 11 iulie) trebuie să confirme că pot primi spectatori, altfel sunt excluse de pe listă! Problema e însă că unele orașe nu garantează decât pentru 10 la sută din capacitate, ceea ce forul de la Nyon a anunțat că nu vrea să accepte sub nicio formă.

Potrivit tabloidului Daily Mail, există trei amfitrioane ale Euro care s-ar situa în afara pretențiilor lui Aleksander Ceferin. Glasgow, Bilbao și Baku riscă să piardă dreptul de a găzdui partide de la turneul final pentru că nu îndeplinesc cota planificată de președintele UEFA. Dar și Dublin ar avea probleme, guvernului irlandez solicitându-i-se deschiderea unui sfert din ”Dublin Arena”.

Copenhaga și St. Petersburg stau bine

Bine stau la acest capitol Copenhaga și Sankt Petersburg. Capitala daneză a dat asugirări pentru cel puțin 12.000 de spectatori, adică 30% din capacitatea stadionului la fiecare dintre cele patru jocuri alocate, Iar în Rusia, pe Dublin Arena, situația e și mai bună, la meciurile lui Zenit având acces în ultimele săptămâni 22.500 de suporteri. Iar cel mai bine, Wembley din Londra, unde datorită relaxării în curând a restricțiilor vor intra 45.000 de fani, jumăate din totalul locurilor!

Pe 20 aprilie, decizia oficială a UEFA

Comitetul Executiv al UEFA se va reuni pe 19 aprilie, cu o zi înaintea Congresului UEFA, la care va fi luată o decizie finală în privinţa oraşelor gazdă ale Euro 2020, amânat cu un an din cauza pandemiei de COVID-19.

VIDEO Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro din Ghencea filmată cu drona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mihăilă, OUT aproape o lună! Veste teribilă din Serie A: GSP a aflat problema românului

Șocant! Doi fotbaliști s-au bătut la antrenamentul lui Chelsea! De la ce a pornit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  05 Aprilie 2021, 23:19

Eu vreau ....Ziua Portilor Deschise in Sectiile ATI Covid pentru cei care protesteaza in strada!

rocky5
rocky5  •  05 Aprilie 2021, 22:56

Ce stadioane vreti? Stati in casa cu botnita, aratati ca va pasa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează