INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Ghinion teribil pentru Mihăilă! OUT aproape o lună » GSP a aflat problema românului

Valentin Mihăilă
Valentin Mihăilă

Articol de - Publicat luni, 05 aprilie 2021 21:06 / Actualizat luni, 05 aprilie 2021 22:10

Valentin Mihăilă (21 de ani), folosit sâmbătă doar din minutul 77 cu Benevento de Parma (2-2), a trebuit să părăsească antrenamentul de azi al ”cruciaților” din cauza unor probleme musculare.

Veste proastă pentru penultima clasată în Serie A în tentativa disperată de a evita retrogradarea. Roberto D'Aversa va fi nevoit să renunțe la serviciile lui Valentin Mihăilă în următoarele etape în Serie A. 

Extrema română s-a accidentat la antrenamentul de azi de la Collecchio pe care l-a și întrerupt din cauza durerilor musculare, plecând la vestiar. Același necaz l-a pățit Wylan Cyprien.

Valentin Mihăilă lipsește între două și patru săptămâni

Potrivit informațiilor obținute de GSP de la Gazzetta di Parma, Mihăilă are probleme la aductori și durata absenței de pe gazon ar fi între 15 și 30 de zile. Perioadă în care ar rata partidele cu Milan, Cagliari, Juventus și Crotone. Verdictul clar va fi dat de medicii clubului gialloblu după ce va efectua un RMN. 

Valentin nu a fost utilizat decât din minutul 77 de Parma în meciul de la Benevento (2-2), în care l-a înlocuit pe Gervinho, fără a se remarca deloc. Are două goluri în campionat, cu Fiorentina și Roma, plus altul marcat în Cupă, contra lui Lazio.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Unul la națională, altul la club » Pușcaș, gol pentru Reading, după ce a „îngropat” România la Erevan

Dennis Man și Valentin Mihăilă, considerați „rezerva de aur a Parmei”: „Sunt singurul motiv de bucurie, pot pleca la vară pe sume importante”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
gesepescu
gesepescu  •  06 Aprilie 2021, 16:03
Postat de dubluv pe 06 Aprilie 2021, 08:00

nu vad de ce ar fi o veste proasta pentru Parma, echipa care nu prea l-a folosit nici cand a fost apt. Cred ca parmegianii au alti jucatori care pot sta la fel de bine pe banca de rezerve (sau in tribune, cum este acum).

Parmegianii au ei alt *** problema: D'Aversa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the.king
the.king  •  06 Aprilie 2021, 13:41
Postat de dubluv pe 06 Aprilie 2021, 08:00

nu vad de ce ar fi o veste proasta pentru Parma, echipa care nu prea l-a folosit nici cand a fost apt. Cred ca parmegianii au alti jucatori care pot sta la fel de bine pe banca de rezerve (sau in tribune, cum este acum).

Din pacate asta e adevarul in ceea ce il priveste pe Mihaila! Dennis Man a venit la Parma acum doua luni, nu de 8 precum Mihaila si deja joaca meci de meci, om de baza, integralist! E o diferanta de la cer la pamant intre Man , veritabil fotbalist si Mihaila, o teapa jucator nascut talent si probabil speranta in momentul retragerii!

109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  06 Aprilie 2021, 10:05

Daia sunrt asa de bunii si la echipa Nationala ca untul la soare Stiti ce va rog ..!!! Nu ai mai *** ca si asa sunt niste epave adica niste fraieirii si datoriya lor plangeti pe aicea ca va bate Armenia si cu Islanda si ca echipa Romaniei o sa ia pentultimul loc in grupa o sa fie ciuca bataiilor va garnteaz ca Islanda -Armenia - Macedonia de Nord si Germania ne da cu terenul in cap asa ca numai fiti *** si puneti adevarul pe fata ca sunt totii niste epave in frunte cu Afonul ala a lu Hgi adica fiul Regelui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează