INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

oficial UEFA nu glumește: Rusia, exclusă și de la Euro 2024 din cauza războiului!

UEFA nu glumește: Rusia, exclusă și de la Euro 2024 din cauza războiului!
UEFA nu glumește: Rusia, exclusă și de la Euro 2024 din cauza războiului!

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2022 17:23 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 19:42

Președintele federației ucrainene, Andri Pavelko, a anunțat că UEFA interzice Rusiei să participe la tragerea la sorți a preliminariilor CE. N-are voie la turneul final. Comitetul Executiv al forului continental a confirmat hotărârea astăzi.

OFICIAL: Rusia nu intră în preliminariile EURO 2024!

„Toate echipele rusești sunt suspendate, după decizia UEFA din februarie 2022, confirmată de TAS în iulie 2022. Astfel, Rusia nu este inclusă în tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2024”, informează site-ul forului european.

Știrea inițială: Rusia, out!

Rusia va rămâne încă o lungă perioadă departe de fotbal. Naționala și echipele de club plătesc pentru războiul din Ucraina. Au fost deja excluse din 28 februarie de FIFA și UEFA. Sbornaia, interzisă și în barajul pentru Mondialul din Qatar.

„Euro 2024 fără Rusia, țara agresoare” 

Președintele federației ucrainene, Andri Pavelko, a anunțat astăzi că "rușii nu au pur și simplu pentru ce să se pregătească. Așa cum s-a cerut, Rusia nu va fi la Frankfurt, pe 9 octombrie. Cel puțin până în 2024, nu va putea concura în competiții internaționale oficiale. Euro 2024 se va ține fără o țară agresoare".

Pavelko se referea la tragerea la sorți a preliminariilor CE 2024, care se va desfășura la Frankfurt, pe 9 octombrie. Rusia nu va fi la ceremonie, nu va participa la campania de calificare și, automat, nici la turneul final programat între 14 iunie și 14 iulie 2024, în Germania. 

Încă doi ani out! 

Reunit în această după-amiază, Comitetul Executiv UEFA a confirmat decizia de a bloca Rusia pentru următorii doi ani.

Rusia a trimis o cerere la UEFA pentru ca selecționerul Ucrainei să fie pedepsit pentru comentariile despre război
International
Rusia a trimis o cerere la UEFA pentru ca selecționerul Ucrainei să fie pedepsit pentru comentariile despre război
„Conduși de infractori!”. Protestul jucătorilor bosniaci va avea efect: „Meciul cu Rusia nu se va mai disputa”
PROTEST
„Conduși de infractori!”. Protestul jucătorilor bosniaci va avea efect: „Meciul cu Rusia nu se va mai disputa”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (7)
MaxiP
MaxiP  •  21 Septembrie 2022, 13:05
Postat de mr90 pe 20 Septembrie 2022, 18:51

Cum era chestia aia ca UEFA Si FIFA nu amesteca sportul cu politica ?

Pai nu prea ai cum sa nu le amesteci. Politica influențează orice domeniu, prin definiție sunt direct amestecate. Toate sancțiunile aplicate rușilor li se atribuie și sportivilor rusi, ca sunt rusi și atunci sunt direct influențați.

MaxiP
MaxiP  •  21 Septembrie 2022, 13:03
Postat de vandnamol pe 21 Septembrie 2022, 01:21

Daca te apuci cu excludere pentru toti vinovatii vezi ca o sa ajungi departe de rusia.

Am avea șanse la titlul mondial :))

DM4ever
DM4ever  •  21 Septembrie 2022, 09:19
Postat de GeorgePhoenix59 pe 20 Septembrie 2022, 19:56

Ar trebui exclusi pe veci din toate competitiile sportive ,pentru razboiul care à provocat atatea victime nevinovate !Sa fie izolati in toate domeniile ! Asta merita !

Nu poti face asa ceva. Poti exclude o buna perioada de timp, presupun ca nu vor reveni la 2-3 ani dupa ce se termina razboiul (daca se termina). Contropitori au fost si vor fi mereu, nu uita ca foarte multe natii sunt vinovate pentru crime si totusi nu vorbeste nimeni de ei. Singurul soc in ceea ce priveste noul razboi este faptul ca se petrece in Europa, aproape de noi. In rest, razboi a fost tot timpul, organizatia NATO (adica o mare parte din tarile europene) este vinovata pentru omoruri constante de oameni nevinovati, mult mai multe decat fac acum rusii. Nu mai spun pe cati i-a lasat in foamete si chinuri, cati inca mai sufera de pe urma faptului ca si-au bagat americanii si clica coada. In momentul de fata, rusii trebuiesc pedepsiti mult mai drastic, faptul ca nu isi vad nationala sau echipele de club in competitii sau ca nu mai au McDonald's e un fleac.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează