INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Uitați de Conte, Ancelotti sau Simeone! Guardiola a fost impresionat de un alt antrenor: "E cel mai bun din lume!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 21 februarie 2017 19:35

Antrenorul formației Manchester City, Pep Guardiola, consideră că tehnicianul din sezonul viitor al lui Lille, Marco Bielsa, este cel mai bun antrenor din lume.

În cadrul conferinței de presă de dinaintea manșei tur a meciului dintre Manchester City și AS Monaco, din optimile UEFA Champions League, Guardiola a argumentat alegerea sa declarând că nu a antrenat până acum niciun fost jucător al lui Bielsa care să se plângă de antrenamentele acestuia.

"Admirația mea pentru Bielsa este foarte mare, deoarece el face jucătorii să devină mult, mult mai buni. Nu am întâlnit vreun jucător, fost elev al lui Bielsa care să nu vorbească frumos despre acesta.

Ei sunt recunoscători pentru că acesta le-a influențat pozitiv carierele. M-au ajutat mereu sfaturile lui Bielsa. De câte ori vorbesc cu el simt că vrea să mă ajute. Nu contează câte titluri câștigate are Marcelo în carieră, chiar dacă suntem judecați după numărul de trofee câștigate. Este mai important cum a influențat el fotbalul și jucătorii. Acesta este motivul pentru care îl consider cel mai bun antrenor din lume și abia aștept să îl revăd pe banca lui Lille în sezonul următor", a mai declarat tehnicianul spaniol.

Marco Bielsa, în vârstă de 61 de ani, va prelua din sezonul următor, banca tehnică a echipei Lille. Ultima sa experiență ca antrenor a fost vara trecută când a fost antrenorul lui Lazio timp de 2 zile, plecând în urma unor divergențe cu conducerea clubului referitoare la transferuri.

surse: metro.co.uk. europe.newsweek.com, givemesport.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  21 Februarie 2017, 20:18

da, maestrul bielsa...si ala de la sevilla, (printre multi altii) se revendica de la ultimul mare filosof al fotbalului (comunist declarat, are un depozit plin cu dvd-urile tuturor meciurilor din istoria fotbalului, nu da interviuri niciodata dar raspunde la conferintele de presa la intrebarile tuturor ziaristilor)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează