INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Kylian Mbappe, PRESAT de propria mamă: „Dai 30% sau plec în Maldive și te descurci singur!”

Kylian Mbappe/ foto: Imgo Images
Kylian Mbappe/ foto: Imgo Images

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 11:00 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 11:36

Kylian Mbappe (25 de ani) a fost amenințat de Fayza Lamari, mama atacantului, să cedeze aproape o treime din veniturile sale unei asociației caritabile „Inspired by KM, care ajută 98 de copii defavorizați. Altfel, aceasta a anunțat că nu-i va mai reprezenta interesele.

Kylian Mbappe nu face un pas fără să se consulte cu mama sa. Doamna Fayza Lamari a preluat acest „job", după despărțirea acesteia de soțul Wilfried, și acum e cea care discută despre posibilul transfer al atacantului de 25 de ani. „Impresarul" are și grijă de banii lui KM7 și va gestiona și o asociație caritabilă, a cărei prezentare oficială va avea loc sâmbăta viitoare. 

Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”
PREMIER LEAGUE
Adrian Mutu, prima reacție după transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham, pentru GSP.ro: „Greul acum începe!”

În acest context, Fayza Lamari și-a amenințat fiul că dacă nu va contribui cu o parte importantă din salariu și alte contracte publicitare va rupe relația cu el. „Dacă nu donezi 30% din câștiguri, o să fac ce face toată lumea. Plec în Maldive și te descurci singur. Mă retrag, te las să lucrezi cu altcineva, nu mai mișc un deget!", a declarat impresarul lui KM7.

Kylian Mbappe, PRESAT de propria mamă: „Dai 30% sau plec în Maldive și te descurci singur!”
Mama lui Kylian Mbappe, la un meci al lui PSG / Foto: Imago

49 de fete și 49 de băieți vor fi instruiți pentru a trăi normal

IBKM, a cărei lansare va avea loc pe 20 ianuarie, reunește 98 de copii defavorizați, 49 de fete și 49 de băieți, cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, din toate păturile sociale, care vor primi ajutor de specialitate. „Micuții vor beneficia de cursuri de limbi străine, vor lua lecții culturale și sportive și vor participa la cursuri de master, toate aceste activități sociale fiind supervizate de profesioniști în domeniu", a dezvăluit cotidianul Marca.

Mbappe: „Mi-am pierdut spontaneitatea unei ființe umane"

„În principiu, i-am cerut să cedeze o cotă de 50 la sută din venituri, dar am negociat și ne-am înțeles la 30 de procente!", a spus, mai în glumă, mai în serios, doamna Lamari pentru presa franceză. În cadrul emisiunii „Envoyé Spécial", Kylian va discuta cu unul dintre copiii săraci și îl va însoți prin oraș să facă lucruri normale, să nu se mai simtă abandonat de societate:

„Voi plăti atâția bani cât au nevoie copiii pentru a trăi o viață obișnuită. Mi-am pierdut spontaneitatea unei ființe umane, însă eu vreau să câștig încrederea acestor tineri".

72de milioane de euro este salariul brut anual pe care PSG i-l plătește lui Kylian Mbappe, care a intrat în ultimele șase luni de contract

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Xavi, nerăbdător înaintea finalei cu Real Madrid: „Să se întâmple ca anul trecut”
SUPERCUPA SPANIEI
Xavi, nerăbdător înaintea finalei cu Real Madrid: „Să se întâmple ca anul trecut”

Radu Drăgușin, al doilea cel mai scump transfer al iernii în fotbalul mondial » Cine i-a luat fața

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
TraianX
TraianX  •  12 Ianuarie 2024, 13:30

A ajuta nu e rau dar a excroca propriul fiu , e diavolesc. Aceasta donatie trebuie sa fie benevola. Mbappe poate fi consiliat si de altcineva. Oare cata bani ia aceasta femeie sa il consilieze. Rusine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează