INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un antrenor din Premier League dă verdictul: "Mourinho e mai bun decât Guardiola! E cel mai bun din lume!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 martie 2017 11:59

Antrenorul formației Middlesbrough, Aitor Karanka, a afirmat că Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume.

Declarația a fost făcută în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei dintre Middlesbrough și Manchester City din sferturile Cupei Angliei și încheiată cu victoria "cetățenilor", scor 2-0.

"Pep nu este cel mai bun antrenor din lume. Cel mai bun este Jose Mourinho. El a arătat-o la Porto, la Inter Milano, Chelsea și Real Madrid și Manchester United.

N-am lucrat niciodată cu Pep, dar Jose a început acest sezon, cu unele critici, însă a câștigat deja două trofee pentru Man United. Cred că Pep trebuie să câștige Premier League pentru a dovedi că el este unul dintre cei mai buni. Cred că trebuie să câștige un trofeu", a declarat tehnicianul lui Boro.

Fost secund al lui Mourinho la Real Madrid, Karanka susține că lui Guardiola îi va lua ceva timp până se va acomoda cu fotbalul englez în timp ce, Mourinho are deja experiență acumulată.

"Cred că și-a dat seama că aici este un fotbal diferit, o altă ligă, a înțeles cât de grea este provocarea. Îi va lua timp să se adapteze. Nu îi este deloc ușor. Este dificil atunci când ajungi într-o țară nouă, cu o altă filozofie unde o mulțime de lucruri sunt diferite. Are jucători foarte buni, dar mentalitatea de aici este diferită", a mai spus Karanka.

Tehnicianul lui Boro a fost secundul lui Mourinho la Real Madrid în mandatul 2010-2013, cucerind cu titlul, cupa Regelui și Supercupa Spaniei.

surse: metro.co.uk, goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1211076955587563
Popescu Silviu  •  13 Martie 2017, 21:53

Conte e cel mai bun. Tactic e peste toti.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Martie 2017, 15:49

...da ...e ceva normal sa spui asta ...toti stim asta ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close