INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LUDOGOREȚ

Un atacant controversat, trecut prin Liga 1, îi poate lua locul lui Keșeru: "Nu vreau să mă ascund"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 17:57

Claudiu Keșeru (30 de ani) e nefericit la Ludogoreț și vrea să plece. Bulgarii vor să-și asigure postul de atacant și îl doresc pe Artem Milevskiy.

Impresarul fostului atacant care a jucat pentru Chiajna în 2016 susține că jucătorul său negociază cu bulgarii.

"Nu vreau să mă ascund, Artem are mai multe oferte. Nu pot da nume, însă nu e vorba doar de Ludogoreț, ci și de echipe din Turcia și Grecia", a spus Alexandr Pankov, agentul lui Milevskiy.

Fotbalistul de 32 de ani e legitimat în prezent la Dinamo Brest (Belarus), unde a marcat 5 goluri în 15 jocuri.

8 goluri în 50 de selecții are Milevskyi pentru naționala Ucrainei

CV MILEVSKI

  • data naşterii: 12 ianuarie 1985, Minsk (Belarus)
  • a jucat la Smena, Obuhiv (juniori), Borisfen Borispil (2001-02), Dinamo Kiev (2002-13), Gaziantepspor (2013-14), Hajduk (2014-15), RNK Split (2015)
  • 8 goluri în 50 de selecții la "națională", sferturi de finală la CM 2006 cu Ucraina, argint la CE 2006 cu Ucraina U21
  • 4 titluri, 4 Cupe, 5 Supercupe cu Dinamo Kiev
  • Fotbalistul anului în Ucraina (2008, 2009), golgeter al Ucrainei, cu 17 goluri marcate (2010)

A DISTRUS UN MASERATI ŞI UN FERRARI

Deşi atacantul care a făcut de-a lungul timpului spectacol atât la naţională, cât şi în Champions League are un CV interesant, Milevski s-a făcut cunoscut peste tot pe unde a fost prin viaţa extrasportivă extrem de tumultuoasă.

5 episoade interesante din viaţa sa:

    1. Tupeu în tinerețe. Anul de grație al lui Milevski a fost 2006. Cînd, după ce a devenit vicecampion european cu Ucraina U21, s-a calificat în "sferturile" CM cu "naționala" mare. După ce a dat o scăriță la penalty-uri cu Elveția!
    2. Probleme cu alcoolul. Cunoscut pentru prietenia cu Aliev, mijlocaș și el la Kiev și "națională", Milevski era văzut des în cluburile de noapte din capitala Ucrainei. Asta l-a costat un transfer la Liverpool, oficialii englezi aflînd de problemele lui cu alcoolul.
    3. Accidente în lanț. Dacă în Ucraina și-a făcut praf Maseratiul de 220.000 dolari, Milevski a făcut un accident serios și-n Turcia, în care și-a distrus Ferrariul. "A condus beat, alcoolemie de 1,31 la mie" a fost concuzia oamenilor legii. (VIDEO AICI)
    4. În halat la prezentare. În 2012, Blohin revenea la Dinamo. La prezentarea sa, Artem Milevski și-a făcut apariția îmbrăcat în halat! Zilele sale la Kiev erau numărate. (VIDEO AICI)
    5. Scandalul filmulețului. În 2011, Artem a apărut în imagini compromițătoare pe internet. Acesta se afla, vizibil băut, la volanul bolidului său, cu o țigară în colțul gurii. Oprit de cîțiva prieteni, el i-a sfătuit să urce și apoi a continuat călătoria!

57 de goluri
în 177 de meciuri a marcat Milevski pentru Dinamo Kiev, all-time

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează