INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Un fost coleg al lui Burcă și Jula, la un pas de moarte! L-au salvat paramedicii după 10 minute! 

FOTO: Bild
FOTO: Bild

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2017 12:19

Christian Müller, 33 de ani, a rămas inconștient pe gazon, cu nasul fracturat și comoție cerebrală, mijlocașul lui Uerdingen, liga a patra, fiind lovit cu umărul de un adversar de la Wupperthal.

Momente de șoc și groază în a 4-a divizie germană. Christian Müller, 33 de ani, s-a prăbușit inert pe gazon, în urma unui duel la minge, și puțin a lipsit să asistăm la o nouă tragedie. Accidentul s-a întâmplat pe Stadion am Zoo din Wupperthal, în minutul 13 al partidei cu KSC Uerdingen, din Regionalliga Vest. Fostul coleg al lui Emil Jula și Cosmin Burcă la Cottbus, în 2008-'09, s-a lovit atât de violent de umărul unui adversar încât și-a fracturat nasul, suferind și o comoție puternică.

Au doborât un doctor!

Panica s-a agravat când s-a descoperit că nu erau medici la arenă. Jucătorii au început căutările disperate în tribună, iar crainicul a lansat un SOS. Abia după câteva minute, în care Christian a zăcut pe teren cu sânge pe față, au fost găsiți 4 paramedici. După 10 minute de îngrijiri, Müller a dat semne de viață, fiind transportat la un spital în Wupperthal. A doua zi (duminică) s-a externat. 

"Vă mulțumesc mult pentru mesajele de susținere. O fractură de nas nu mă va opri să joc fotbal din nou" Christian Müller, mijlocaș KSC Uerdingen

7 meciuri a jucat Christian Müller în 1. Bundesliga, toate în tricoul Herthei, în perioada 2006-2007

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează