INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO

Un fotbalist îşi cere scuze fanilor pentru că a părăsit echipa din cauza patronului!

Goran Pandev, Pandev, Lazio
Goran Pandev, Pandev, Lazio

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2009 00:00

Goran Pandev, fostul atacant al lui Lazio, a ţinut să îşi ceară scuze fanilor laziali pentru că a fost nevoit să părăsească echipa din cauza conflictului cu preşedintele Claudio Lotito.

"Il Messaggero mi-a dat oportunitatea să îmi iau rămas bun de la fanii lui Lazio şi de la prietenii mei din Roma, după cinci ani petrecuţi împreună. Ultimele luni m-au învăţat ce sînt minciuna, ipocrizia şi oportunismul speculat la maximum în fotbal. Nu vreau să folosesc cuvinte dulci şi false acum cînd plec. O să fiu onest, aşa cum am fost din prima zi la Formello.

Nu tot ce voi spune este plăcut. Din 2010 voi fi un adversar, care se va bucura alături de colegi cu alte tricouri decît cele biancoceleste. Şi o să fiu fericit din nou, la fel cum am fost în primii cinci ani în acest oraş care m-a adoptat cînd încă eram copil. Nu este uşor pentru prietenii şi suporterii care m-au încurajat cînd mă întîlneau pe stradă să mă vadă ca adversar.

"NU TREBUIA SĂ SE TERMINE AŞA"
Am făcut şi am dat totul pentru Lazio. Am îndeplinit toate dorinţele patronului, am jucat cu infiltraţii în finala Cupei Italiei, ştiind că aventura mea la Lazio se va încheia. Am făcut-o entuziasmat pentru că Lazio devenise casa mea.

Acum voi încerca să fac aceleaşi lucruri, dar într-un tricou nou, în afara Romei. De multe ori în aceşti ani m-am gîndit să rămîn la Lazio pentru totdeauna. Nu a fost posibilul, se mai întîmplă în fotbal. Motivul îl ştiţi. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Nu e frumos, nu e modul meu de a fi. Îmi place să înving fundaşii şi portarii pe teren, nu să cîştig cazuri în tribunale. Ce treabă am eu cu avocaţii? Mă bucur că voi putea să joc din nou, dar simt gustul amar al unui epilog pe care nu mi-l doream. Nu trebuia să se termine aşa.

La revedere, Roma şi Lazio! An nou fericit!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  27 Decembrie 2009, 21:50
Postat de pe 27 Decembrie 2009, 19:29

Ne lasati sa ghicim la ce echipa pleaca ?

la F.C. SCUIPA-N DUNARE :D:D:D:D:D cred ca la Liverpool

 •  27 Decembrie 2009, 21:09
Postat de pe 27 Decembrie 2009, 19:29

Ne lasati sa ghicim la ce echipa pleaca ?

LIVERPOOL!!!

paul_bobo
paul_bobo  •  27 Decembrie 2009, 20:36

asa da.....fotbalist si om cu caracter....forta dinamo....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează