INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Un fotbalist spaniol și-a pierdut portofelul în Arabia Saudită și l-a găsit după 8 luni. Șocul avut când s-a uitat în el!

Articol de - Publicat luni, 22 aprilie 2024 17:19 / Actualizat luni, 22 aprilie 2024 18:02

Alvaro Gonzalez (34 de ani), fundașul central al lui Al Qadsiah, din liga secundă, a povestit cea mai neașteptată întâmplare petrecută în Arabia Saudită. Spaniolul a rămas șocat când, după opt luni, a primit înapoi toate actele, cardurile și alte permise plus toată suma de bani! „Totul e intact, ca înainte să-l pierd”, a declarat Alvaro.

Alvaro Gonzalez s-a convins pe propria piele că securitatea în Arabia Saudită nu este o vorbă în vânt, ci este garantată de autorități. Stoperul spaniol, care activează la Al Qadsiah, în a doua ligă, a povestit pe rețelele sociale întâmplarea pe care a avut-o și cum s-a terminat toată povestea, postând un filmuleț în acest sens.

Inter, aproape de două recorduri în Serie A » AC Milan vrea să rupă seria eșecurilor în „Il Derby della Madonnina”
ITALIA
Inter, aproape de două recorduri în Serie A » AC Milan vrea să rupă seria eșecurilor în „Il Derby della Madonnina”

Jucătorul plecat în iulie 2023 de la Al Nassr, actuala echipă a lui Cristiano Ronaldo, la formația din divizia secundă (la parametru zero) a declarat că nu regretă niciun moment că a plecat liber de la Marseille pentru a semna în zona Golfului.

Nu lipsea nici cea mai mică bancnotă!

Jucătorul cu o selecție în reprezentativa U21 a Spaniei a rămas șocat când și-a recuperat ceea ce pierduse în urmă cu opt luni. Alvaro Gonzalez rămăsese atunci fără acte, carduri, alte permise și documente plus o anumită sumă de bani.

Alvaro: „Aceasta este Arabia Saudită"

Mare i-a fost uimirea când a constatat că toate lucurile aflate în portofel se găseau exact la locul lor, nici nu lipsea cea mai neînsemnată bancnotă. „Aceasta este Arabia Saudită", a tras concluzia fostul fundaș central de la Racing, Zaragoza, Espanyol, Villarreal și Marseille, explicând totul în fața camerei telefonului mobil.

Alvaro s-a simțit dator să vorbească în termeni elogioși despre realitatea din regatul asiatic și despre cât de sigur poți fi pe străzi și oriunde te-ai deplasa, agenți de poliție fiind peste tot și descurajând comiterea vreunei infracțiuni, în condițiile în care și pedepsele sunt mari.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Președintele Barcelonei vrea să ceară rejucarea „El Clasico” » Care este motivul invocat
SPANIA
Președintele Barcelonei vrea să ceară rejucarea „El Clasico” » Care este motivul invocat
Acord pentru Denis Drăguș » Suma pe care Standard e gata să o accepte pentru transferul definitiv
TRANSFER
Acord pentru Denis Drăguș » Suma pe care Standard e gata să o accepte pentru transferul definitiv

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
gojgaru
gojgaru  •  22 Aprilie 2024, 22:43

Acolo ma mut , trai pe vatrai neneaca :)))

mihneailie030
mihneailie030  •  22 Aprilie 2024, 22:38

În Romanica, in doua minute era... Pa durere, Pa Duden.... Parol ...

username_2
username_2  •  22 Aprilie 2024, 20:31
Postat de mihailstanciu pe 22 Aprilie 2024, 19:10

Daca ne ajuta Dumnezeu sa gasim un portofel cu bani pe strada, mergem undeva si-i numaram ..... :)))

„să vedem cît ne-a adus norocul”...amu dl Alvaro nu cred că mai știa după opt luni cîți bani avea în portofel, portmoneu, portvizit, poate nici nu avea, i-or fi pus saudiții ceva bani știind că-i om sărac

Vezi toate comentariile (8)
Comentează