INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un star de la Real Madrid riscă o condamnare pentru că a încălcat carantina » Există deja un precedent celebru

Jovic și Hazard
Jovic și Hazard

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2020 10:24

Luka Jovic (22 de ani) este în pericol să nu se poată întoarce la Real Madrid dacă autoritățile sârbe îl vor condamna pentru că încălcat carantina, după modelul lui Prijovici (Al Ittihad).

Nu se știe când sau dacă va fi reluată LaLiga, dar una dintre vedetele lui Real este în pericol să rateze restul sezonului. Luka Jovic nu știe dacă va mai ajunge la reluarea pregătirilor la Madrid, pentru că are probleme cu autoritățile din Serbia. Va fi interogat din nou la Belgrad de procurori și riscă să fie condamnat la arest domiciliar (până la trei luni!) pentru că a încălcat legea, plecând din Spania, grav afectată de pandemie, și venind în țară să participe la aniversarea logodnicei lui. 

Ninkovici e în aceeași oală 

Jovic a scăpat inițial cu o amendă, însă tot i s-a întocmit dosar penal deschis pentru zădărnicirea combaterii bolii. La tribunal, el va merge însoțit de un alt fotbalist, Nikola Ninkovici, mijlocașul lui Ascoli, din Serie B, tot vinovat pentru ieșirea din izolare cu mai puțin de o lună în urmă, a explicat Pink.tv. 

„Acuzarea a cerut Ministerului de Justiție informații dacă Jovici a fost anunțat la graniță despre obligația, prin lege, de a intra 28 de zile în carantină din cauza coronavirusului”. 

Premierul Ane Brnabici și președintele Aleksandar Vucici l-au criticat dur pe Jovic și chiar l-au amenințat cu închisoarea, după care atacantul lui Zidane și-a cerut scuze, declarând că suportă consecințele. 

Și concediat de saudiți 

Compatriorul său Aleksandar Prijovici a comis-o mai rău, fiind arestat când era la o petrecere în Belgrad la un hotel, cu 19 persoane. Atacantul lui Al Ittihad și fostul elev al lui Răzvan Lucescu la PAOK va sta trei luni în arest la domiciliu și, din acest motiv, a fost dat afară de la echipa saudită. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

ANALIZĂ. Reluarea campionatelor ar fi departe și se anticipează o recesiune cum n-a mai existat în fotbal: „E nevoie de minimum două luni!”

Messi la Inter sau Mbappe la Real Madrid? Rivaldo știe care mutare se va face

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează