INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Unai Emery, despre duelul dintre Neymar și Cavani: "Să-și rezolve singuri conflictul!" » Brazilianul l-a blocat deja pe fostul vârf al lui Napoli

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 19 septembrie 2017 12:13

Unai Emery, tehnicianul lui PSG, intervine după duelul orgoliilor dintre Neymar și Cavani. Cei doi s-au certat pentru balon în derby-ul de pe teren propriu câștigat în fața lui Lyon, scor 2-0, conform Goal.com.

Atât uruguayanul, cât și fostul star al Barcelonei și-au dorit să execute mai multe faze fixe, luptându-se pentru minge spre disperarea lui Emery. Totul a culminat cu un penalty ratat de Cavani în minutul 79 al meciului, însă antrenorul parizienilor a încercat să minimalizeze conflictul, lăsând decizia în mâinile elevilor săi.

"Penalty-urile sunt executate de doar câțiva jucători, unul dintre ei este Cavani, iar celălalt este Neymar. Trebuie să existe o decizie amiabilă pe moment.

Amândoi sunt capabili să fructifice loviturile de pedeapsă, doresc să se înțeleagă, să alterneze aceste lovituri. Dacă nu se pot înțelege, voi interveni, nu vreau să devină o problemă pentru echipa noastră", a declarat fostul tehnician al Sevillei, conform Goal.

222.000.000 € a costat transferul lui Neymar, cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Cu toate că Emery părea să stingă conflictul, relația dintre cei doi fotbaliști s-a răcit vizibil. Se pare că Neymar, autor a 5 goluri în 6 partide de la venirea sa la PSG, i-a dat deja unfollow pe Instagram lui Cavani, în timp ce fostul atacant al lui Napoli a părăsit stadionul la scurt timp după fluierul final al duelului cu Lyon, fără să discute cu coechipierii săi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1463424320383006
Vlad Obreja  •  20 Septembrie 2017, 08:30

Si ince ceva.... eu stiu ca intr-o echipa indiferent de cat de talentat esti totusi trebuie sa ai un pic de respect in plus fatza de un jucator mai in varsta.Nu neaparat sa te certi de la o lovitura de la 11 metri dar asa ca mentalitate e bine sa lasi loc de buna ziua cand este vorba de un jucator mai in varsta pentru ca pe viitor nu vei avea decat de castigat.In fotbal cu fitze la un moment dat nu faci multi purici.Seriozitatea are un rol foarte important in fatza conducerii mai ales.

1463424320383006
Vlad Obreja  •  20 Septembrie 2017, 08:26

Si Cavani la randul sau este jupan la PSG asa ca nu vad ce motiv ar avea ca sa plece. Locul de "jupan" intr-o echipa ti-l castigi doar prin evolutiile pe care le ai si nu vad motivul de ce ar pleca Edinson Cavani pentru ca el e destul de jupan la PSG.Neymar are prea multe fitze de jupan si mi-e sa nu o dea gres la un moment dat.Au dat o caruta de bani pe el asta doar din cauza patronatului care se lafaie dar nu prea cred ca i-si merita acesti bani Neymar.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Septembrie 2017, 13:05

va dati seama fratilor...i-a dat unfollow pe instagram...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează