INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL

VIDEO Unai Emery i-a șocat! În timp ce semna autografe, i-a arătat degetul mijlociu unui microbist care-l ironiza

Unai Emery, Foto: Imago Images
Unai Emery, Foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 15:52 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 16:55

Villarreal a câștigat cu Southampton, scor 2-1, într-un meci amical disputat în Anglia, iar la finalul partidei Unai Emery (50 de ani), antrenorul spaniolilor, a fost protagonistul unui gest reprobabil.

După meci, în timp ce Unai Emery dădea autografe, un fan a reușit să-l enerveze pe antrenorul care a pregătit-o pe Arsenal în sezonul 2018-2019.

Misterioasele accidentări cu care luptă doi jucători de la CFR Cluj: „Nu s-a tratat toată vacanța, a venit accidentat la pregătire” + „I s-a blocat spatele și blocat a rămas!”
CFR CLUJ
Misterioasele accidentări cu care luptă doi jucători de la CFR Cluj: „Nu s-a tratat toată vacanța, a venit accidentat la pregătire” + „I s-a blocat spatele și blocat a rămas!”

VIDEO. Unai Emery i-a arătat degetul mijlociu

Un fan i-a cerut lui Emery să spună „Good evening”, amintind ironic de faptul că antrenorul era ținta glumelor din cauza pronunției în engleză. Vizibil iritat, Unai a răspuns într-un mod neașteptat, arătându-i degetul mijlociu.

În perioada petrecută ca antrenor al „tunarilor”, Emery începea adesea fiecare interviu sau conferință de presă cu fraza „Good evening” (n.r. - bună seara), dar din cauza accentului său părea că spune „Good ebening”. Drept urmare, internauții au început să-l ironizeze pe rețelele de socializare.

„Bravo Unai Emery! Acel fan nu are deloc respect”

Imediat cum imaginile au devenit virale, mulți fani i-au luat partea lui Unai Emery.

„Bravo lui! Nu este maimuța nimănui. Acel fan nu are deloc respect. Nu mi-aș putea imagina să fac asta cuiva de vârsta mea, darămite cuiva cu 20 de ani mai mare decât mine”, „A vrut să facă asta din toată inima. Bravo Unai Emery!”, „Se săturase de oamenii care făceau mișto de el când spunea «Good ebening»”, „Nu el a fost problema la Arsenal”, „Cel mai bun răspuns. Îl iubesc!”, au fost câteva dintre mesajele de susținere.

Unai Emery a reușit numai acasă, în Spania

Unai Emery a revenit în Spania, la Villarreal, după experiența nefericită de la Arsenal, acolo de unde a fost demis ca urmare a rezultatelor sub așteptări. 

De altfel, cu excepția echipelor spaniole pe care le-a antrenat, tehnicianul nu a avut prea mult succes, vorbindu-se despre „bariera lingvistică” ce l-ar fi pus în dificultate atunci când a antrenat în afara peninsulei iberice. 

Unai Emery (49 de ani), bascul cu patru trofee de Europa League, și-a regăsit liniștea la Villarreal. Club mic, unde poate decide, jucători fără faimă, care-l ascultă, și limba spaniolă esențială pentru a transmite cu ușurință toate informațiile.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Manchester United a lansat „oferta finală” pentru De Jong » „Diavolii” fac orice pentru olandez

Hagi, ca Guardiola » Foștii elevi ai lui Cruyff, discurs asemănător către jucătorii lor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează