INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Incredibil unde a ajuns Radja Nainggolan, fostul star al lui Inter: „Joc pe «alune»”

Radja Nainggolan / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Radja Nainggolan / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2023 14:22 / Actualizat marti, 07 martie 2023 14:28

Radja Nainggolan (34 de ani), fosta mare speranță a fotbalului belgian, în prezent în Serie B, la SPAL Ferrara, a vorbit despre perioada dificilă pe care a experimentat-o sezonul trecut la Royal Antwerp, club la care a fost implicat în mai multe controverse.

Despre fostul campion în Serie A, cu Inter, presa din Italia scrie că nu și-a valorificat niciodată adevăratul potențial. Radja a explicat care au fost motivele pentru care în 2021 a luat decizia de a părăsi Italia pentru o revenire în țara natală, un moment de cotitură al carierei, dar care nu l-a ajutat să-și facă ordine în viața tumultoasă.

Radja Nainggolan acuză: „M-au tratat ca pe un parazit în Belgia!”

„Fiicele mele au fost principalul motiv pentru care m-am întors în Belgia. Altfel, nu puteam fi cu ele decât în vacanță. Îmi doream să rămân în Antwerp, chiar și în condițiile în care pierdeam mulți bani, ceea ce s-a și întâmplat, dar asta nu a fost o problemă. 

M-au tratat ca pe un parazit, ca și cum aș fi fost un rahat (n.r. - fusese trimis la echipa a doua). L-au luat pe Overmars director sportiv pentru a încerca să mă readucă la echipa mare, dar nimeni nu a îndrăznit să se poziționeze împotriva președintelui. Am făcut tot ce am făcut la echipa a doua, i-am susținut pe cei mai tineri. 

Am fost la multe echipe, dar nicăieri nu am fost tratat așa, nici nu eram lăsat să ies pe ușa principală a centrului de antrenament. Președintele m-a obligat să plec din țară și nu-l voi ierta niciodată!”, a spus fostul star al lui Inter Milano, conform sport.es

Ajuns la aproape 35 de ani, Radja Nainggolan mai valorează azi doar un milion de euro, după ce în iunie 2018 era cotat la 45 de milioane de Transfermarkt. Belgianul evoluează începând din acest an în Serie B, pentru SPAL, unde a înscris un gol în cinci apariții. 

Reîntors în Italia, Radja Nainggolan spune că „joacă pe «alune»”

Revenit în Italia, mijlocașul a mai prins un contract doar în Serie B, la SPAL, o formație aflată pe locul 17 din 20 de echipe. Mai important decât atât, Radja spune că și-a regăsit liniștea în Italia, chiar dacă afirmă că „joc pe «alune», dar îmi place, îmi face plăcere să joc”

Radja Nainggolan fusese arestat în Belgia

Anul trecut, Nainggolan a fost arestat după ce a condus cu permisul suspendat în Belgia. Nu mai avea carnet valabil din 2021, când a fost prins băut la volan. Tot la Royal Antwerp, belgianul a mai apărut într-o ipostază compromițătoare, fiind surprins pufăind dintr-o țigară electronică pe banca de rezerve a echipei sale, chiar înaintea unui meci cu Standard Liege. 

VIDEO Momente de colecție din cariera lui Radja Nainggolan

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mirror a dezvăluit cum și-a „torturat” Ten Hag jucătorii după dezastrul cu Liverpool

Tătărușanu, adio Champions League! Decizie de ultim moment luată de Milan

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  08 Martie 2023, 14:48
Postat de catalincj pe 08 Martie 2023, 07:11

Iti dai seama ca vorbesti din postura unei echipe care a dat faliment? Si vorbesti despre altii?

da, repet CFR e o echipa slaba, stiu ca adevarul doare ... seara faina

catalincj
catalincj  •  08 Martie 2023, 07:11
Postat de gazistu pe 07 Martie 2023, 14:57

SPAL, e echipa buna... decat la CFR, FCSB sau Craiova, unde e amatorism ... macar acolo se joaca fotbal

Iti dai seama ca vorbesti din postura unei echipe care a dat faliment? Si vorbesti despre altii?

22cea
22cea  •  07 Martie 2023, 15:24

Cum de l-a ratat Danut pe asta ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close