INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

UPDATE / Doar Tottenham - Everton va fi amînat în Anglia! Spania în continuare în grevă

Chelsea va juca sigur meciul cu Stoke din prima etapă
Chelsea va juca sigur meciul cu Stoke din prima etapă

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 11 august 2011 17:50

UPDATE 17:30 / Liga engleză a anunţat că celelalte partide ale primei etape vor avea loc după programul normal. Iată cum va arăta prima etapă din Premier League după deciziile de azi:

Sîmbătă
17:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton
17:00 Fulham - Aston Villa
17:00 Liverpool - Sunderland
17:00 Oueens Park Rangers - Bolton
17:00 Wigan Athletic - Norwich City
19:30 Newcastle - Arsenal
Duminică
15:30 Stoke City - Chelsea
18:00 WBA - Manchester United
Luni
22:00 Manchester City - Swansea City
Amînat: Tottenham - Everton

***
Revoltele din Londra, ce s-au răspîndit rapid şi în alte oraşe mari ale ţării, au forţat Liga Engleză să amîne meciul din prima etapă dintre Tottenham şi Everton.
Este posibil să urmeze şi alte decizii de acest gen, pentru că problemele continuă în Marea Britanie.

Tottenham - Everton era primul meci al noului sezon în Premier League, dar directorul executiv al Ligii a anunţat că "partida de pe White Hart Lane nu va mai avea loc în acest weekend. Poliţia s-a descurcat excelent, dar e încă o zonă periculoasă şi nu ne putem permite să riscăm ca huliganii să creeze probleme. Celelalte 9 meciuri par să nu fie în pericol, dar vom şti mai multe diseară". Vezi şi: ANARHIE în Londra, cu mai puţin de un an înainte de Olimpiadă!

Şi în Spania, sînt probleme! Primele două etape vor fi boicotate de jucători, care au anunţat că intră în grevă, la nivelul primei şi celei de-a doua ligi. Astfel, startul campionatului, la finalul lunii, va fi cel mai probabil amînat!

"Ne-am adunat toţi şi am zis gata! Nu se mai poate aşa! Nu va fi fotbal în primele două ligi din Spania pînă cînd nu se semnează un nou contract acceptat de ambele părţi!", a declarat Luis Rubiales, preşedintele Asociaţiei fotbaliştilor profesionişti din Spania, în care sînt încrişi 110 jucători, printre care şi căpitanii granzilor Real şi Barca, Iker Casillas şi Carles Puyol.

Problemele au început după ce jucătorii au cerut să li se plătească la timp salariile, aşa cum e prevăzut în contracte, ameninţînd că nu vor mai fi înţelegători cu formaţiile de care aparţin, cum au fost pînă acum. Asociaţia fotbaliştilor profesionişti a anunţat că aproximativ 95% din fotbaliştii ce evoluează în Spania sînt plătiţi cu întîrziere sau deloc, iar Federaţia le datorează alte 8 milioane de euro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
puiufl
puiufl  •  11 August 2011, 20:33
Postat de clawduda pe 11 August 2011, 15:02

la noi nu ai cum sa faci gura ca nu esti platit , ca pune mititelu bodyguarzii pe tine si pe urma se plange la tv ca alte echipe ii fura jucatorii .

eu zic altfel... cum ai deschis gura,cum FRF=PCR te dezafiliaza sau te retrogradeaza.... ASTA-i ADEVARUL!!!!!!!!!!!

clawduda
clawduda  •  11 August 2011, 15:02

la noi nu ai cum sa faci gura ca nu esti platit , ca pune mititelu bodyguarzii pe tine si pe urma se plange la tv ca alte echipe ii fura jucatorii .

sirehd
sirehd  •  11 August 2011, 14:41

numai noi stam ca prostii...de-asta suntem in urma, nici macar revolutia din '89 n-am facut-o noi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează