CAMPIONATE  ·  CHAMPIONS LEAGUE

Valencia e șocată, după declarațiile antrenorului de la Atalanta: „A pus în pericol multe persoane”

Gian Piero Gasperini este criticat de Valencia // Sursă foto: Getty
Gian Piero Gasperini este criticat de Valencia // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat luni, 01 iunie 2020 11:09

Învinsa Atalantei în „optimile” Ligii Campionilor (4-8 la general), Valencia acuză într-un comunicat oficial, prezența antrenorului italian Gian Piero Gasperini la meciul retur în condițiile în care avea simptome de coronavirus.

Dezvăluirile făcute de Gian Piero Gasperini, antrenorul Atalantei, care a recunoscut c-a avut noul coronavirus la returul din 10 martie, de pe „Mestalla", au provocat stupoare la Valencia. 

„Vrem să ne exprimăm public surprinderea pentru că tehnicianul fostei noastre rivale din «optimile» Ligii a mărturisit că, atât în preziua, cât și în ziua jocului, era în cunoștință de cauză, cel puțin în privința lui, de prezența simptomelor compatibile cu coronavirus. N-a luat măsurile de prevenție, punând în pericol numeroase persoane în timpul deplasării și sejurului la Valencia!", acuză clubul spaniol.

Gian Piero Gasperini, antrenor Atalanta: „Starea mea era teribilă"

După dubla manșă (pierdută cu 4-8 la general), zece fotbaliști ai „liliecilor" și 15 angajați au ieșit pozitivi la teste, „deși partida s-a jucat cu porțile închise și s-au luat măsuri foarte stricte pentru a evita răspândirii bolii chiar în prezența unor persoane venite dintr-o zonă cu risc mare". 

Gasperini declarase în Gazzetta dello Sport: „În după-amiaza întâlnirii, m-am simțit și mai rău. Dacă priviți imaginile, veți observa că nu arătam bine pe bancă. N-aveam febră, dar starea mea era teribilă. Încercam să nu mai fiu atât de stresat, însă chiar mi-era teamă. M-am gândit că aș putea muri".

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1