INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - REAL 1-1

VALENCIA - REAL MADRID 1-1 // VIDEO „Asta înseamnă Real, nu renunţăm niciodată” + Thibaut Courtois povestește faza golului dramatic din prelungiri

Articol de - Publicat luni, 16 decembrie 2019 12:35

VALENCIA - REAL MADRID 1-1 // Zinedine Zidane, mulţumit că a evitat eşecul înaintea Clasico: „Am luat un punct meritat pe un teren greu. A fost decizia lui Courtois să urce în careu la ultima fază”. Portarul l-a ajutat pe Karim Benzema să egaleze. 

Real va aboda miercuri El Clasico, de pe Camp Nou, pe picior de egalitate cu Barcelona, repetând rezultatul catalanilor de la San Sebastian. A fost tot un final dramatic şi pe Mestalla, cu golul egalizator marcat chiar la ultima fază de salvatorul Benzema (1-1), cu contribuţia decisivă a portarului, ce dă cu capul în careul advers şi îl ajută pe francez să şuteze sub transversală! 

„A fost decizia lui Courtois să urce şi a făcut bine. Arată ce înseamnă spiritul Real, că nu renunţăm niciodată. Am crezut în noi până la capăt şi am forţat egalarea. Am obţinut însă un punct meritat cu Valencia pe un teren greu pentru orice echipă”, a declarat, mulţumit, Zidane. 

Benzema a adus 7 puncte 

Dincolo de eroicul belgian, autorul câtorva parade excepţionale duminică, s-a distins iar Benzema. A fost al şaptelea meci în care Karim punctează decisiv, golurile francezului aducând Madridului deja şapte puncte în campionat. 

L-a egalat pe Leo Messi - ambii au câte 12 reuşite - în topul marcatorilor din LaLiga, i-a furat lui Sergio Ramos rolul de justiţiar al prelungirilor şi e în formă maximă pentru derby. De şase ani şi jumătate n-a mai luat Real puncte cu un gol înscris atât de târziu, de la Ronaldo cu Elche, în minutul 95 şi 25 de secunde!  

„Parcă pluteam la final”

Courtois a explicat faza: „Am doi metri şi i-am simţit că se tem. Am intuit unde centrează Kroos şi bine că a ajuns mingea la Karim. Parcă pluteam toţi la final după egalare. Am urcat cu convingerea că vom da gol!”. 

  • Sursă foto: Twitter donDiario.com

94 de minuteşi 28 de secunde i-au trebuit lui Real să înscrie pe Mestalla, cel mai târziu gol blanco marcat în carieră de Benzema

„Dacă nu poţi câştiga, măcar luptş să nu pierzi! Acest punct ne va ajuta să luăm titlul. Golul din final ne-a dat un impuls fantastic. Mergem să învingem pe Camp Nou şi să petrecem vacanţa pe primul loc” - Dani Carvajal, fundaş Real Madrid 

Vezi și: 

VALENCIA - REAL MADRID 1-1 // Nebunie pe „Mestalla”! Benzema a egalat în minutul 90+5, cu ajutorul lui Courtois, urcat și el la un corner

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează