INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Valencia - Real Madrid 4-1. VIDEO Real dezastru! Niciodată Madridul nu a avut cifre atât de slabe cu Zidane antrenor!

Zinedine Zidane
foto: Guliver/Getty Images +12   FOTO
Zinedine Zidane foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 10:27 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 13:01

Real Madrid are probleme mari în apărare, primind în medie 1,45 de goluri pe meci, dar nici atacul nu o ajută. Benzema era singurul în formă în ofensivă. Și francezul s-a accidentat. Duminică seara, echipa lui Zidane a pierdut, 1-4, cu Valencia.

„E dificil de înțeles ce am jucat cu Valencia. Nu există nicio justificare, nicio scuză. Un meci prost într-o zi proastă. Eu sunt vinovat, pentru că nu am găsit soluții”. Zinedine Zidane pare copleșit după cea mai severă înfrângere suferită la Real. 1-4 pe „Mestalla”, după un haos defensiv total, cu trei penaltyuri (două pentru henț, unul pentru fault) și un autogol (al doilea al lui Varane în acest sezon).

Trei eșecuri, 7 jocuri la rând cu gol primit

„Un dezastru de Madrid”, e concluzia cotidianului AS. Șapte partide consecutive cu minimum un gol primit. Al doilea eșec în campionat, al treilea al stagiunii. Locul 4 în LaLiga, 3 în Champions. Chiar dacă a câștigat Clasico (3-1 pe „Camp Nou”), aceasta este cea mai dificilă perioadă de când e Zidane antrenor.

Nimic nu mai funcționează în mecanismul blanco. Statistica Marca e teribilă: cu ZZ, cea mai slabă apărare, al doilea cel mai slab atac și al doilea cel mai slab procent al victoriilor. Slab e cuvântul momentului la Madrid.

Doar 54% succese în primele două luni

APĂRARE: Sezonul trecut, luase în medie 0,66 goluri pe meci în LaLiga. Acum, are 1,12 în campionat (9 în opt etape) și 1,45 în total (16 în 11 întâlniri)! Defensiva e depășită constant, iar Courtois nu poate salva tot.

ATAC: Nu există decât Benzema (6 goluri), restul îl ajută prea puțin. Doar 1,75 medie de reușite pe meci în LaLiga (14 în opt runde) și 1,91 în toate competițiile (21 în 11 confruntări).

3penaltyuri într-un meci împotriva Madridului, prima oară în istoria campionatului spaniol

VICTORII: Real a avut 62,75% succese în 2019-2020. În prezent, 54%. „Numai când s-a întors la Real, preluând echipa după Lopetegui și Solari, a fost mai rău”, analizează Marca.

3goluri marcate din 11 metri într-o partidă de LaLiga; Soler e primul după 24 de ani cu o asemenea performanță în Spania

Ca și cum nu erau suficiente toate aceste cifre dezastruoase pentru Zidane, antrenorul a mai primit o veste proastă. Benzema a părăsit terenul șchiopătând, arătându-le medicilor că are dureri la aductori. Nu ar mai lipsi acum decât să-l piardă pentru mai multe săptămâni pe Benzema. Unul dintre puținii săi jucători în formă. 

Citește și alte știri din La Liga:

Barcelona - Betis Sevilla 5-2. Doi doctori catalani analizează accidentarea gravă lui Ansu Fati. Ce trebuie făcut și cât stă!

Barcelona, victorie categorică împotriva lui Real Betis! Lionel Messi, la primul gol din acțiune în acest sezon

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
reteleanu
reteleanu  •  09 Noiembrie 2020, 11:36

pai daca nu au jucatori...(atacanti in primul rand, ca la mijloc isi permit luxul sa-l tina pe isco rezerva).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close