INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARMA

REZUMAT VIDEO Valentin Mihăilă în formă maximă, gol decisiv la Parma + Dennis Man, revenire după 3 luni

Valentin Mihăilă (22 de ani) a marcat din nou pentru Parma, foto: Imago
Valentin Mihăilă (22 de ani) a marcat din nou pentru Parma, foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2022 15:42 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 15:58

Valentin Mihăilă (22 de ani) a marcat din nou pentru Parma în victoria cu Lecce (1-0) și a fost printre remarcați, în timp ce Dennis Man (23 de ani) a intrat în repriza secundă, fără realizări.

Valentin Mihăilă se descurcă din ce în ce mai bine în amicalele Parmei, prestațiile sale fiind lăudate de presa italiană. „Gazzetta di Parma" l-a văzut printre cei mai în formă jucători ai lui Fabio Pecchia în testul de aseară cu Lecce (1-0), nou promovată în Serie A.

FCSB și UTA au bătut palma pentru Miculescu! GSP a aflat suma uriașă pe care o plătește Gigi Becali: „Miercuri e pe teren în Europa!”
FCSB
FCSB și UTA au bătut palma pentru Miculescu! GSP a aflat suma uriașă pe care o plătește Gigi Becali: „Miercuri e pe teren în Europa!”

Valentin Mihăilă și-a creat ocaziile clare pentru Parma

Internaționalul român a reușit unicul gol al partidei, după pasa incredibilă de la Vazquez și o finalizare de clasă. 

„Extremă pură, a intrat în teren doar pentru a ataca în profunzime și o face mereu cu timingul adecvat. Cele mai clare ocazii de gol i-au aparținut după faze excelente. Iar golul a venit în urma sclipirii de geniu a căpitanului Vazquez", l-a caracterizat agenția ParmaLive, ce l-a notat cu 7.

Mihăilă a prins 66 de minute, antrenorul gialloblu evitând să comenteze evoluția lui: „Nu-mi place să vorbesc despre jucători la nivel individual". Valentin marcase și în amicalul cu FeralpiSalo.

„Lui Dennis Man îi lipsește ritmul de joc”

O altă veste bună pentru selecționerul Edi Iordănescu e revenirea lui Dennis Man, intrat ieri în minutul 55 la Parma, după o accidentare la gleznă care l-a ținut trei luni pe margine. „

Cu siguranță ruginit, a încercat să se implice, dar se vede puțin. Voința nu-i lipsește, are nevoie numai să-și regăsească ritmul corect", a comentat aceeași sursă, notându-l cu 6.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

VIDEO Momente nemaivăzute la un meci din Argentina » Portarul a gafat inexplicabil, iar antrenorul său a luat roșu pentru un fault

Unul dintre liderii lui Manchester United, despre „rușinea” sezonului trecut: „A fost jenant. Un dezastru. Dureros, inacceptabil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează