INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI

Valentin Mihăilă și Dennis Man dezamăgesc în Italia: „Plătiți ca niște staruri, românii Parmei par să fie numai niște eterne promisiuni”

Dennis Man, foto: Imago
Dennis Man, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2023 15:17 / Actualizat miercuri, 11 ianuarie 2023 15:34

Abia ce s-a refăcut și a reintrat discret Valentin Mihăilă, că s-a accidentat din nou Dennis Man. Fostul FCSB-ist s-a „rupt” singur după un sprint și va rata următoarele meciuri în Serie B, iar italienii îl taxează.

A terminat rău 2022, cu câteva mari ratări în meciul de la Venezia (2-2), și a început și mai prost noul an. Parma a fost eliminată marți din Cupa Italiei, de Inter (1-2 după prelungiri), într-un meci în care Dennis Man, cu poftă de joc, nu a rezistat nici jumătate de oră. 

După unul dintre sprinturile sale caracteristice, s-a așezat pe gazon și a acuzat o accidentare la coapsa piciorului drept. Și nu a mai putut continua, cedându-i locul lui Jurici, autorul deschiderii scorului. „Părea să fie seara potrivită acțiunilor sale, dar totul s-a terminat repede din cauza unei probleme musculare", a scris site-ul Forza Parma.

Undă verde pentru un stadion nou, de 100 de milioane de euro, în Liga 1!
STADION
Undă verde pentru un stadion nou, de 100 de milioane de euro, în Liga 1!

„Valentin Mihăilă nu a avut ritm”

E a doua leziune din acest sezon, după accidentarea din octombrie, ce l-a ținut pe tușă o lună. Fragilitatea lui Dennis Man a devenit deja obișnuință la Parma, care așteaptă verdictul medicilor în privința leziunii suferite pe „Meazza". 

În schimb, a revenit Valentin Mihăilă. Fostul oltean a rămas mai mult pe margine din cauza unei rupturi musculare, două luni în toamnă, iar acum a intrat în minutul 80, la 0-1. „Prestație lejeră, nu a influențat jocul pentru că nu are ritm. S-a văzut mai mult în defensivă, dar poate redeveni util de-acum înainte", a remarcat Parmalive.com. Inter a egalat în minutul 88 prin Lautaro Martinez și s-a calificat foarte greu, în prelungiri, după reușita lui Acerbi din minutul 110.

Plătiți ca niște staruri, românii Parmei par să fie numai eterne promisiuni. De la Man există așteptări mai mari, iar Mihăilă nu are continuitate în joc, din cauza deselor accidentări.

- ParmaLive, agenție italiană

44 de ani,11 luni și 18 zile a avut Gianluigi Buffon la meciul cu Inter, devenind cel mai bătrân care a jucat în istorie pe "San Siro-Meazza", peste recordul deținut de Marco Ballotta

Citește și: 

OFICIAL Chelsea a anunțat transferul lui Joao Felix, de la Atletico Madrid

Olandezul dorit de Manchester United e desființat de Wesley Sneijder: „Transferul trebuie să fie o glumă, nu poate fi adevărat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  12 Ianuarie 2023, 09:49

nu par... chiar asa sunt .. niste promisiuni. (luati fotbalsiti straini, romanii sunt slabi, comisionari si pretentiosi la salar,)

VanBasten
VanBasten  •  11 Ianuarie 2023, 21:16

Nu comentau zecesebistii pe aici ce valori s-au transferat de la echipa lor schioapa.

rav410wrc
rav410wrc  •  11 Ianuarie 2023, 17:57

Tipic romanesc ... s-au nascut talente si au se "duca", sperante :((( Cel mai rau imi pare de produsul nostru local, Dennis Man !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează