INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OPINIE

Van Gaal despre căderea Realului: "Nu poţi cumpăra pur şi simplu o echipă"

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Antrenorul lui Bayern, Louis van Gaal, crede că vina pentru eliminarea Realului în "optimile" Ligii Campionilor îi aparţine în primul rînd preşedintelui Florentino Perez.

 

"Perez n-a învăţat nimic din greşelile trecutului. Nu poţi cumpăra pur şi simplu o întreagă echipă. Ea trebuie să se formeze şi să crească în timp pentru a deveni cu adevărat redutabilă. Iar clubul are nevoie de o filosofie", a punctat tehnicianul olandez, care a pregătit-o pe rivala Barcelona între 1997 şi 2000 şi între 2002 şi 2003.

Van Gaal susţine totodată că "între antrenor şi echipă trebuie să existe o anumită chimie. Iar antrenorul să aibă sprijinul total al conducerii pentru a-şi pune în aplicare proiectul".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
 •  12 Martie 2010, 22:37

Asta am zis si eu acum 2 zile. Perez face transferurile ca are bani de la primarie si a iesit ce a iesit.

 •  12 Martie 2010, 22:31

stati asa sa vina si ribery aguera si vreo 2 fundasi meseriasi si daca nici atunci .... :))

 •  12 Martie 2010, 21:31
Postat de rapidistcosty pe 12 Martie 2010, 19:30

mahh nush cred ca antrenorul e slab.....lotul are valoare certa si ala cre zice ca prea molte vedete....si ca de aia nu se face performantza.....bn si atuncea daca nici cu jucatorii de valoare asa zisele vedete nu faci performantza atunci cu cn?

Cred ca lotul are valoare daca, prin valoare s-ar intelege suma valorilor indivizilor din lot! Dar, un meci este castigat, exclud erorile de arbitraj, de echipa mai buna, mai norocoasa, mai inspirata, etc. in meciul respectiv! Este castigat de echipa (lot, antrenor, maseur, psiholog,...) nu de indivizi care si-ar face, separat, jocul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close