INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Van Gaal: "Vreau să antrenez Real Madrid!"

Louis Van Gaal
Louis Van Gaal

Articol de GSP - Publicat joi, 11 decembrie 2008 00:00

Fostul tehnician al Barcelonei, Louis Van Gaal, dezvăluie că visează să ajungă la Real Madrid şi se declară onorat de faptul că numele său a fost vehiculat printre posibilii înlocuitori ai lui Bernd Schuster la Real înainte de numirea lui Juande Ramos la cîrma campioanei din Primera Division.

"Mă văd la Real sau la Feyenoord, mi-ar plăcea mult să antrenez acolo. Au existat mereu zvonuri în ceea ce priveşte posibilitatea ca eu să ajung la unul dintre cele două cluburi, dar nu s-a concretizat nimic" a spus Van Gaal într-un interviu acordat postului tv Sport1.

Îm prezent la Alkmaar, Van Gaal a pregătit-o pe Barcelona în două rînduri, între 1997 şi 2000, respectiv între iunie 2002 şi ianuarie 2003, reuşind să cîştige două titluri, o cupă şi o Supercupă a Europei cu gruparea catalană.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close