INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cu salariu mare și dușmănit în vestiar, Ionuț Radu are două variante pe masă la Inter Milano

Ionuț Radu // Foto: Imago
Ionuț Radu // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 iunie 2022 10:56 / Actualizat vineri, 17 iunie 2022 12:03

După două sezoane în care n-a prins decât patru meciuri în total la Inter Milano, Ionuț Radu (25 de ani) s-a săturat să aștepte mereu o accidentare a lui Handanovici. Portarul român, ales fotbalistul anului în 2019 în ancheta GSP, vrea să joace și va pleca de la Inter în această vară, tot sub formă de împrumut.

A oferit asigurări în acest sens agentul său, Oscar Damiani: „Vom discuta cu clubul săptămâna viitoare despre viitorul lui. Au fost deja primele contacte cu Cremonese, care poate fi o opțiune. Udinese? Nu știu... Din străinătate există interes din Franța, însă vom vedea. Mai degrabă i-ar plăcea să rămână în Italia”.

Încearcă Ionuț Radu iar Nice?

În ultimele săptămâni, a mai apărut o variantă din Serie A, de la Empoli, care îl are titular pe Vicario, 25 de ani, aflat pe radarul lui Napoli. Radu își dorește o echipă unde să nu mai fie rezervă sau să aibă șanse egale la titularizare. La Cremonese, ar putea fi numărul 1 doar în cazul în care Carnesecchi, 21 de ani, se transferă, Lazio oferind 10 milioane de euro în schimbul său.

În Ligue 1, s-ar repune pe tapet tatonările cu Nice, care l-a mai curtat acum un an, dar Ionuț a refuzat să meargă pe Coasta de Azur. Cât despre St. Etienne, nu mai este cazul după retrogradare.

345de minute a jucat Ionuț Radu în ultimele două sezoane la Inter, după ce făcuse tușa un retur întreg de campionat la Parma. În total, a apărat doar cinci meciuri în nerazzurro

Ionuț Radu are dușmani în vestiar, care nu l-au iertat pentru titlu

Despărțirea de nerazzurri este forțată și de felul în care este văzut acum Radu în vestiar. Sunt jucători care nu au uitat și nu l-au iertat pentru gafa de la Bologna, acel meci pierdut de Inter Milano (1-2) contând decisiv în finalul luptei pentru titlu.

Mai este și problema salariului său, 2,2 milioane de euro, care ar fi un obstacol la Cremonese și la Empoli, dacă Inter nu va suporta o bună parte din bani pe perioada împrumutului. Goalkeeperul român mai are contract până în 2024 cu nerazzurrii, care l-au răscumpărat în 2019 de la Genoa cu 10,6 milioane.

3,5milioane de euro este cota de piață la care a scăzut valoarea lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.de. Acum doi ani și jumătate, portarul român era apreciat la 15 milioane euro

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

PSG, ofertă faraonică pentru un jucător-surpriză din Serie A: 50 de milioane de euro PLUS un fotbalist

Barcelona se vinde ca să cumpere » Sacrificiu important al clubului catalan pentru a aduce noi jucători

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
alenb
alenb  •  17 Iunie 2022, 18:13
Postat de Domnul pe 17 Iunie 2022, 13:03

Am mai zis că unii antrenori distrug cariera unor jucători. Eu nu concep să am in lot jucători care să joace în 2-3 meciuri Intr un an sau chiar deloc. Nu ai nevoie de el, atunci dă-i drumul să plece unde poate juca. Ă tine pe tușă permanent un jucător eu cred că este "penal". Sigur nu e așa ceva in codul penal, dar penal este pentru că distrugi cariera si viata unui om.

Atata doar ca nu pleaca Radu, doar nu e prost oratoru nostru sa renunte la salariu de 2.2 mil, iar alti prosti care sa-l ia nu gaseste.

alenb
alenb  •  17 Iunie 2022, 18:10
Postat de gigimarga2 pe 17 Iunie 2022, 16:02

Pana la urma pe unii dintre voi chiar nu va inteleg. Baiatul asta nu are nici un meci la echipa nationala

Da dar are discursuri ))

alenb
alenb  •  17 Iunie 2022, 18:09

Deci il rascumperi pe asta cu 10 mil, ii dai salariu 2.2 mil ca sa-l folosesti un singur meci, in care meci lufteaza ca un comic si iti ingroapa titlul, naiba sa mai inteleaga fotbalu asta..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează