INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Vasile Mogoș a semnat cu noua echipă » Se va bate la promovare cu Parma lui Man și Mihăilă

Vasile Mogoș a semnat cu Crotone
Vasile Mogoș a semnat cu Crotone

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 16:39 / Actualizat luni, 09 august 2021 16:45

Vasile Mogoș (28 ani) a semnat cu Crotone un contract pe următorii 3 ani. Fundașul dreapta va fi coleg cu Ionuț Nedelcearu, transferat și el vara aceasta la italieni.

Mogoș este noul jucător al lui Crotone. Internaționalul român a semnat cu „pitagoricii” din postură de jucător liber de contract după despărțirea de Chievo Verona, retrogradată în Liga a 4-a din cauza problemelor financiare.

„Clubul de fotbal Crotone anunță că a ajuns la o înțelegere cu Vasile Mogos. Născut la Vaslui, pe 31 octombrie 1992 și, de asemenea, în posesia unui pașaport italian, Mogos este o extremă dreaptă completă: viteză, tehnică, o mulțime de centrări pentru coechipieri și, în general, abilități ofensive puternice”, se anunță în comunicul oficial al italienilor.

4goluri și 6 pase decisive a avut Vasile Mogoș pentru Chievo în sezonul trecut

De-a lungul carierei, jucătorul a evoluat numai în Italia, la echipe precum Asti, Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli și Cremonese, iar pentru naționala României a bifat 3 prezențe.

Astfel, pe lângă Parma, care avea deja doi români în Serie B, prin prezența lui Man și Mihăila, și Crotone se va bate la promovarea în Serie A tot cu doi români în lot, Nedelcearu și Mogoș.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Primul jucător care părăsește Barcelona după plecarea lui Messi » Va evolua în Italia, la Juventus

Incidente grave la duelul dintre Montpellier și Marseille! Un jucător lovit în față cu un pet plin de apă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează