INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Verona e asaltată! Unități antitero la Chievo - Juventus pentru debutul lui Cristiano Ronaldo + Jurnaliști și fani din toată lumea vin la meci

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 14:13

Cristiano Ronaldo își va face debutul oficial la Juventus în meciul din deplasare cu Chievo, de sâmbătă, ora 19.

Orașul Verona va fi blindat pentru această partidă, fiind așteptați peste 30.000 de spectatori pe arena "Marc'Antonio Bentegodi".

Măsurile de siguranță vor fi maxime. Viceprefectul Angelo Sidoti a anunțat că vor fi mobilizate inclusiv unități antitero: "Este vorba de un eveniment de importanță globală, e normal să fie așa".

Numeroase televiziuni, posturi de radio, publicații print și online din toată lumea și-au anunțat prezența la meci. Nimeni nu vrea să piardă debutul lui CR7 în bianconero!

Evenimentul o provocare pentru autoritățile locale. "Am făcut un plan extrem de organizat pentru sâmbătă, cartierul unde se află stadionul va fi asaltat de mii de oameni. Avem prevăzute numeroase măsuri de securitate cu întăriri suplimentare disponibile în caz de nevoie", a explicat Sidoti.

Stadionul pe care se va disputa partida:

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  16 August 2018, 17:51

"eveniment de importanță globală" ????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează