CAMPIONATE  ·  ITALIA

Verona e asaltată! Unități antitero la Chievo - Juventus pentru debutul lui Cristiano Ronaldo + Jurnaliști și fani din toată lumea vin la meci

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Joi, 16 August 2018, 14:13

Cristiano Ronaldo își va face debutul oficial la Juventus în meciul din deplasare cu Chievo, de sâmbătă, ora 19.

Orașul Verona va fi blindat pentru această partidă, fiind așteptați peste 30.000 de spectatori pe arena "Marc'Antonio Bentegodi".

Măsurile de siguranță vor fi maxime. Viceprefectul Angelo Sidoti a anunțat că vor fi mobilizate inclusiv unități antitero: "Este vorba de un eveniment de importanță globală, e normal să fie așa".

Numeroase televiziuni, posturi de radio, publicații print și online din toată lumea și-au anunțat prezența la meci. Nimeni nu vrea să piardă debutul lui CR7 în bianconero!

Evenimentul o provocare pentru autoritățile locale. "Am făcut un plan extrem de organizat pentru sâmbătă, cartierul unde se află stadionul va fi asaltat de mii de oameni. Avem prevăzute numeroase măsuri de securitate cu întăriri suplimentare disponibile în caz de nevoie", a explicat Sidoti.

Stadionul pe care se va disputa partida:Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (1)

cneius  •  16 August 2018, 17:51

"eveniment de importanță globală" ????

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1