INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Veste bombă din Spania » Leo Messi poate pleca oricând de la Barcelona: clauza secretă dezvăluită de iberici

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2019 18:10

Leo Messi (32 de ani) are un contract valabil cu Barcelona până în 2021, dar poate părăsi campioana Spaniei la finalul oricărui sezon.

Cvintuplul Balon de Aur nu vrea să fie captivul niciunui clauze care să îl oblige să prelungească înțelegerea fără voia lui, informează El Pais. Un fragment din contractul lui Messi a intrat în posesia jurnaliștilor iberici: „Cădem de acord că la finalul fiecărui sezon competițional contractul poate fi încheiat unilateral”.

Messi nu e primul fotbalist care are un astfel de contract cu Barcelona. Șefii catalanilor au mai oferit astfel de clauze în cazul lui Puyol, Xavi sau Iniesta, fotbaliști emblematici, considerați loiali culorilor blaugrana. 

Messi, cel mai bine plătit sportiv al planetei 

Lionel Messi conduce topul celor mai buni sportivi al planetei, alcătuit de Forbes în luna iunie a acestui an. Conform revistei americane, căpitanul Barcelonei a câștigat din salariu și prime nu mai puțin de 92 de milioane de dolari în anul 2018

Vezi și:

Neymar la Barcelona, ce telenovelă! Ziarele de casă ale catalanilor, 55 de pagini întâi și 35 de oferte diferite pentru brazilian!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
sandi
sandi  •  05 Septembrie 2019, 21:01

Bai ***, gazetari si gazeta de 2 lei ati ajuns. "Lionel Messi conduce topul celor mai bine sportivi al planetei" ati faultat limba romana, stati jos nota 4. Va plangeti ca aia din marca au gresit numele fotbalistilor nostrii cand voi sunteti *** si va zic acu pt ultima data. Avrti greseli gramaticale aproape in fiecare articol. Rusine voua si celor ce va platesc pt asa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  05 Septembrie 2019, 20:40

Da,dar nu pleaca de la Barcelona...doar pentru bani poate face asta dar nu cred pentru ca Mesaj stie ca va avea soarta lui Neymar. Atâta timp cât la națională argentina nu are rezultate nu o sa plece pentru ca nu este genul de jucător sa se adapteze la alt stil de joc(Nu este Maradona), el este obișnuit ca echipa sa joace pentru el.

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  05 Septembrie 2019, 20:12

O să plece Messi de la Barca atunci o să plece și câinele de la măcelărie ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează