INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ȚĂRILE DE JOS

Vești bune de la Edwin Van der Sar: a ieșit de la terapie intensivă și a publicat o primă poză

Edwin van der Sar se simte mai bine și a postat pe Instagram o poză din spital
Edwin van der Sar se simte mai bine și a postat pe Instagram o poză din spital

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 01:47 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 01:47

Fostul goalkeeper din Țările de Jos, Edwin van der Sar (52 de ani), se simte mai bine și a postat pe Instagram o poză din spital. Acum 11 zile, suferise o hemoragie cerebrală în Croația, fiind transportat apoi cu un avion în țara natală.

Starea de sănătate a lui Edwin van der Sar se ameliorează de la o zi la alta. La 11 zile după hemoragia cerebrală suferită în vacanță, în Croația, fostul portar din Țările de Jos a ieșit de la terapie intensivă. Și a ținut să posteze pe contul de Instagram un mesaj pentru toți cei care s-au îngrijorat și s-au temut ca viața să nu-i fie pusă în pericol.

Primul mesaj al lui Edwin van der Sar, după revenire: „Fericit să împărtășesc veștile bune”

„În primul rând, vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere și de încurajare. Sunt fericit să pot împărtăși cu voi vestea bună că am ieșit de la terapie intensivă. Oricum, sunt încă internat în spital. Sper să merg acasă săptămâna viitoare și să trec la următorul pas în procesul meu de recuperare", a transmis de pe patul de spital Van der Sar, alături de o poză cu soția acestuia, Annemarie.

Și soția lui Van der Sar a avut hemoragie cerebrală

Aceasta și-a revenit și ea după o hemoragie cerebrală, suferită în 2009 (în acea perioadă, Van der Sar apăra la Manchester United) și a fost permanent lângă el. Și foștii săi colegi din conducerea lui Ajax au dat semnale optimiste: 

„De fiecare dată când l-am vizitat, a vorbit cu noi. Trebuie doar să așteptăm cu răbdare pentru a vedea cum mai evoluează starea lui", declarau cei cu care a lucrat în conducerea „lăncierilor".

„Edwin, trebuie să te oprești!”

Fostul manager de marketing al lui Ajax, și până în mai manager general la „lăncieri", a renunțat la serviciul său din cauza stării precare de sănătate. 

„Sunt complet epuizat. Trebuie să iau distanță de fotbal și să încerc să mă relaxez", explica recent Van der Sar. De aceea a și plecat într-o vacanță de o săptămână în Croația, pe insula Hvar, unde i s-a făcut rău. Un cunoscut agent din Țările de Jos, Rob Jansen, și apropiat al olandezului de 52 de ani îl sfătuise să ia o pauză: «Edwin, trebuie să te oprești! Gata, nu mai merită!»". Prea târziu.

Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză
Bayern
Bayern Munchen, victorie năucitoare în amicalul de astăzi » Era 18-0 la pauză
S-au bătut pe un telefon mobil? Ryan Giggs și-a aflat sentința în cazul de violență domestică
ANGLIA
S-au bătut pe un telefon mobil? Ryan Giggs și-a aflat sentința în cazul de violență domestică

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează