INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Șoc în Țările de Jos! Edwin van der Sar a suferit o hemoragie cerebrală!

Edwin van der Sar a suferit hemoragie cerebrală (foto: Guliver/Getty Images)
Edwin van der Sar a suferit hemoragie cerebrală (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 07 iulie 2023 19:30 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 20:24

Aflat în vacanță în Croația, fostul mare portar olandez Edwin van der Sar (52 de ani) a fost internat de urgență, cu hemoragie cerebrală, într-un spital din Croația, unde se afla în vacanță. E la terapie intensivă, starea sa e stabilă, dar primele 24 de ore sunt cruciale. 

O veste tulburătoare. În vârstă de 52 de ani, Edwin van der Sar este în stare critică, la terapie intensivă, după ce a suferit astăzi o hemoragie cerebrală.

„Vineri, Edwin van der Sar a suferit o hemoragie cerebrală. El se află în prezent în spital, la secția de terapie intensivă, iar starea sa este stabilă. Imediat ce vor exista informații mai concrete, vă vom informa. Toată lumea de la Ajax îi dorește lui Edwin o recuperare rapidă. Ne gândim la tine”.

Edwin van der Sar se plângea în urmă cu 6 săptămâni: „Sunt complet epuizat"

Fostul mare portar al lui Ajax și al naționalei Olandei era în vacanță în Croația. Serviciile de urgență au fost alertate, iar el a fost transportat cu elicopterul la spital, a dezvăluit cotidianul batav De Telegraaf. Primele 24 de ore sunt cruciale pentru a i se salva viața.

Se amână revenirea lui Neuer pe gazon » Transferul lui Sommer la Inter e în pericol
GERMANIA
Se amână revenirea lui Neuer pe gazon » Transferul lui Sommer la Inter e în pericol

În urmă cu numai șase săptămâni, Van der Sar demisionase din funcția de director executiv la clubul din Amsterdam, plângându-se că nu se simte bine deloc. "Sunt complet epuizat. Trebuie să iau distanță de fotbal și să încerc să mă relaxez", spunea el atunci.

Soția lui Edwin van der Sar a avut și ea hemoragie cerebrală

Van der Sar trecuse printr-o situație extrem de delicată și cu soția sa, în urmă cu aproape 14 ani.

În decembrie 2009, Annemarie van Kesteren a suferit tot o hemoragie cerebrală. Transportată imediat la spital, ea și-a revenit.

Edwin încă juca atunci, era la Manchester United.

Prietenul lui Edwin van der Sar, infarct anul trecut

Prietenul său, Marc Overmars, alt fost mare internațional olandez, care a lucrat alături de Van der Sar și în conducerea lui Ajax, ca director sportiv, a traversat și el o perioadă dificilă.

Acesta a făcut infarct la sfârșitului anului trecut, în timp ce era director sportiv sportiv la Antwerp, susținând că inima sa funcționează doar la 30% din capacitate.

Citește și alte articole:

Ronaldo critică dur sistemul de formare din țara sa și îl dă exemplu pe cel mai în vogă jucător: „Vinicius nu știa să controleze mingea cu stângul. Necizelat!
BRAZILIA
Ronaldo critică dur sistemul de formare din țara sa și îl dă exemplu pe cel mai în vogă jucător: „Vinicius nu știa să controleze mingea cu stângul. Necizelat!"
Marco Reus, decizie surprinzătoare » Anunțul care a dat peste cap Borussia Dortmund!
GERMANIA
Marco Reus, decizie surprinzătoare » Anunțul care a dat peste cap Borussia Dortmund!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
belane
belane  •  08 Iulie 2023, 08:00
Postat de arnautull pe 07 Iulie 2023, 22:15

vezi ca ideile putiine devin fixe, dupa ce devin fixe e buba rau

Exact, ca si ideea fixa ca un vaccin dezvoltat in 6-8 luni de catre o companie care-si absolva orice fel de responsabilitate e eficient si e imposibil sa fie daunator.

Catalynn._..
Catalynn._..  •  07 Iulie 2023, 23:45

Observ aici câțiva forumiști cu “schema completa”. Ma bucur pt ei … dar si mai mult pt noi! :-)))

mishu_74
mishu_74  •  07 Iulie 2023, 23:32
Postat de belane pe 07 Iulie 2023, 20:10

Care a vazut recentul, peer reviewed raport al cercetatorilor danezi cu privire la efectele secundare ale vaccinului in baza statisticilor OFICIALE din Danemarca ? "Batch-dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine" publicat de Max Schmeling, Vibeke Manniche si Peter Riis Hansen. Daca in baza rapoartelor oficiale (adica ce-au considerat doctorii danezi ca e demn de consemnat, 90% dintre ei nebatandu-si capul sa consemneze mai nimic) arata in halul in care arata oare cum ar fi aratat daca totul s-ar fi facut ca la carte ?! Bineinteles ca presa, politicul si industria farmaceutica tac malc, ce-s ei prosti sa-i dea atentie ? Ar insemna sa faca un pas in a recunoaste c-au si gresit...nici vorba de asa ceva, responsabilitate ? ce-i aia ?

stai linistit ca procesele sunt pe rol peste tot in lume despre cum au actionat autoritatile in perioada pandemiei, dar n-or fi prosti astia din presa sa scrie ceva despre asta...si ei vor urma pana la coada si o stiu si ei bine de tot. cunosc concret cazuri de medici sau reporteri ori ziaristi care fac parte din organizatii gen ''reinfoCovid'' organizatii care nu au stat cu mainie in san astia 2-3 ani. persoane carora nu le-a fost frica ca vor fi date afara de la job sau ca-si vor pierde dreptul de a practica cum fac ordinele medicilor in Canada au USA. persoane cu coloana vertebrala care au luat atitudine pe timpul acestor 2-3 ani si care acum sunt in proces cu autoritatile. au loc procese tocmai acum in Anglia, Germania, Franta, Canada sau State, doar ca nimeni nu are interes sa ne anunte. dar ele exista, nu scapa nimeni asa usor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează