INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Veşti bune pentru Real! Ronaldo va continua la Madrid » "Cu el vom cîştiga a zecea Ligă a Campionilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 14:31

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat că doreşte ca portughezul Cristiano Ronaldo să rămînă la echipa madrilenă pînă la retragerea din activitate.

"Ronaldo mai are doi ani de contract şi ne dorim ca el să se retragă de la Real Madrid. Sînt convins că vom cîştiga la Decima (al zecelea trofeu al Ligii Campionilor) cu el", a declarat Perez, la emisiunea "Punto Pelota" de la postul Intereconomia.

Contractul lui Ronaldo expiră în iunie 2015, iar potrivit cotidianului As, intenţia clubului este ca jucătorul să semneze o nouă înţelegere pînă în 2018.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
sasquatchro
sasquatchro  •  04 Iunie 2013, 23:39
Postat de sakazuke pe 04 Iunie 2013, 23:13

care alegeri bre...??? el fost singurul candidat si cum 2 zile expirat termenul de depunere ale candidaturilor ,omul vb in functie de presedinte re-ales al lui real..si are timp dea lovituri de ,,marketing" toata vara.... :)

Si a ce-ti miroase asta amice? Mai stiu si eu pe unul sacrificat de Craciun, pe care nu am apucat sa-l votez pentru ca nu implinisem 18 in '89... :))))))))))))) Stim, nimeni nu se ridica la inaltele standarde ale clubului tau favorit, pica la fix treaba pentru Florentino, e? Ba n-au capital, ba nu sunt castillieni, ba nu sunt "socios" de minim 25 de ani...

sakazuke
sakazuke  •  04 Iunie 2013, 23:13
Postat de sasquatchro pe 04 Iunie 2013, 14:40

Saracu' Florentino spera, asa a zis si cand l-a adus. Momentan lovitura de marketing au dat-o rivalii, el saracu' nu stie ce sa mai zica inainte de alegeri.

care alegeri bre...??? el fost singurul candidat si cum 2 zile expirat termenul de depunere ale candidaturilor ,omul vb in functie de presedinte re-ales al lui real..si are timp dea lovituri de ,,marketing" toata vara.... :)

legend31
legend31  •  04 Iunie 2013, 18:16

Degeaba ramane Ronaldo, tot nu facem nimic daca nu aduc si alti jucatori pe langa el...Ronaldo anul asta a tras echipa singur dupa el...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează