INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VfBlat albanez? » Stuttgart, implicată într-un posibil meci trucat. Alex Maxim nu a jucat

În testul cu KF Laci, Ibisevici (în roșu) a marcat două goluri pentru VfB
În testul cu KF Laci, Ibisevici (în roșu) a marcat două goluri pentru VfB

Articol de - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 21:53

La casele de pariuri s-a mizat excesiv pe o victorie la scor a nemţilor în testul de luni. Dar singurii suspectaţi sînt albanezii.

La finalul meciului, antrenorul Stuttgartului, Huub Stevens, era foarte nemulţumit de replica primită de VfB din partea lui KF Laci: "Puteam să le mai dăm cîteva goluri. Sper ca următorul adversar să ne pună mai multe probleme".

Coechipierii lui Alexandru Maxim, neutilizat de Stevens, cîştigaseră cu 5-0 la capătul a două reprize diferite. Cea dintîi, încheiată 2-0, extrem de disputată. Şi o a doua în care albanezii, locul 5 în Super Liga, renunţaseră subit la faza defensivă. Motivul? O posibilă înţelegere cu mafia pariurilor.

Firma Sportradar, angajată de Liga germană şi de Federaţie să sondeze piaţa pariurilor, a înregistrat "sume neobişnuit de mari mizate pe o victorie la scor a Stuttgartului". Şi a dat imediat alarma. Au fost anunţate Procuratura şi FIFA, care au demarat deja o anchetă.

"Împotriva lui VfB Stuttgart nu există nici o bănuială. Dimpotrivă. Dacă blatul se dovedeşte, şvabii sînt de fapt cei păgubiţi" (Andreas Rettig, director executiv Liga germană)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează