INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VfBlat albanez? » Stuttgart, implicată într-un posibil meci trucat. Alex Maxim nu a jucat

În testul cu KF Laci, Ibisevici (în roșu) a marcat două goluri pentru VfB
În testul cu KF Laci, Ibisevici (în roșu) a marcat două goluri pentru VfB

Articol de - Publicat sambata, 24 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 21:53

La casele de pariuri s-a mizat excesiv pe o victorie la scor a nemţilor în testul de luni. Dar singurii suspectaţi sînt albanezii.

La finalul meciului, antrenorul Stuttgartului, Huub Stevens, era foarte nemulţumit de replica primită de VfB din partea lui KF Laci: "Puteam să le mai dăm cîteva goluri. Sper ca următorul adversar să ne pună mai multe probleme".

Coechipierii lui Alexandru Maxim, neutilizat de Stevens, cîştigaseră cu 5-0 la capătul a două reprize diferite. Cea dintîi, încheiată 2-0, extrem de disputată. Şi o a doua în care albanezii, locul 5 în Super Liga, renunţaseră subit la faza defensivă. Motivul? O posibilă înţelegere cu mafia pariurilor.

Firma Sportradar, angajată de Liga germană şi de Federaţie să sondeze piaţa pariurilor, a înregistrat "sume neobişnuit de mari mizate pe o victorie la scor a Stuttgartului". Şi a dat imediat alarma. Au fost anunţate Procuratura şi FIFA, care au demarat deja o anchetă.

"Împotriva lui VfB Stuttgart nu există nici o bănuială. Dimpotrivă. Dacă blatul se dovedeşte, şvabii sînt de fapt cei păgubiţi" (Andreas Rettig, director executiv Liga germană)

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează