INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ce lovitură pentru Napoli! După eșecul cu Inter, încă o veste proastă: își poate pierde golgeterul pentru două luni

Victor Osimhen // Foto: Getty Images
Victor Osimhen // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 11:15 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 14:57

Victor Osimhen, 22 de ani, a suferit multiple fracturi ale pometelui stâng şi ale osului orbital după o ciocire dură cu Skriniar, în derbyul de pe Giuseppe Meazza, pierdut de lider.

Napoli nu a pierdut doar derbyul cu campioana Inter (2-3) și primul meci din acest sezon în Serie A, ci și pe omul său principal de gol. Victor Osimhen s-a accidentat grav duminică seară, pe „Giuseppe Meazza”, și va lipsi cel puțin o lună de pe gazon. 

Atacantul nigerian de 22 de ani a fost diagnosticat cu multiple fracturi faciale, ale pometelui stâng şi ale osului orbital, după ce s-a ciocnit violent cap în cap cu Škriniar în minutul 50, la un duel aerian pentru minge. Doar slovacul a continuat jocul.

Victor Osimhen, luat cu salvarea

Stafful medical al oaspeților și un doctor de pe ambulanță i-au acordat atacantului îngrijiri cinci minute, după care fotbalistul a părăsit gazonul pe picioarele lui, deşi era clar ameţit. 

Și i-a cedat locul belgianului Dries Mertens în ofensiva echipei lui Luciano Spalletti. Osimhen a fost transportat imediat cu salvarea la clinica San Raffaele și apoi mutat, pentru mai multe examene amănunțite, la spitalul Niguarda.

Victor Osimhen va fi operat

„Jucătorul va fi operat în următoarele zile și a rămas sub observație la Spitalul Niguarda din Milano în noaptea trecută”, a anunțat Napoli pe contul de Twitter. „Forță campionule, te așteptăm cât mai curând pe teren”, i-a urat și clubul Inter

În comunicat nu se menționează perioada de recuperare, dar având în vedere gravitatea accidentării și necesitatea unei intervenții chirurgicale, se estimează că atacantul va fi indisponibil cel puțin o lună.

5goluri în Serie A și două assisturi are Victor Osimhen în acest sezon în Serie A plus patru reușite în Europa League, bifând 14 meciuri în total

Pleacă și la CAN

Va rata sigur partidele cu Lazio, Sassuolo și Atalanta în Serie A, precum și duelurile cu Spartak și Leicester în Europa League. Speranța lui Spalletti este să-l aibă disponibil pentru marele meci cu Milan din 19 decembrie. Altfel este probabil ca nigerianul să îi mai lipsească actualului lider încă o lună. Pentru că Osimhen va trebui să ia parte la Cupei Africii pe Națiuni (CAN), turneu programat între 9 ianuarie și 6 februarie.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dezvăluire suprinzătoare din Argentina: „Maradona a fost îngropat fără inimă pentru a nu-i fi furată”

Fiul lui Palop calcă pe urmele tatălui său: e portar, dar a marcat în ultimul minut și a adus victoria echipei sale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează