INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUA-SPANIA 0-4

VIDEO / 60.000 de oameni au asistat la show-ul făcut de Spania în SUA

Santi Cazorla, sărbătorind una din reuşite alături de Silva şi Villa
Santi Cazorla, sărbătorind una din reuşite alături de Silva şi Villa

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 10:55

Campioana Mondială Spania a învins azi-noapte, într-un amical, naţionala SUA cu scorul de 4-0. Scorul a fost deschis de Cazorla, în minutul 27, Negredo a făcut 2-0 în minutul 32, pentru ca tot Cazorla să stabilească scorul la pauză, 3-0 pentru Spania, în minutul 41. În repriza secundă a intrat pe teren şi Fernando Torres, care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 73, din pasa lui Borja Valero, aflat la primul său meci pentru Spania.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Echipa lui Vicente del Bosque a avut o evoluţie entuziasmantă în partida la care au asistat peste 60.000 de oameni, şi a dezamorsat toate zvonurile care dădeau ca sigură o cădere liberă a selecţionatei iberice din cauza conflictelor între jucătorii lui Real Madrid şi ai Barcelonei. "La Roja" a evoluat fără Xavi sau Puyol, dar cu jucătorii Barcei Pique, Villa şi Busquets în primul "11", alături de Ramos, Albiol, Arbeloa şi Xabi Alonso de la Real Madrid. Nici o problemă între aceştia, care au conlucrat perfect în obţinerea unui rezultat de moral pentru naţionala ce va juca marţi în compania Venezuelei, la Puerto La Cruz, în al doilea amical din stagiul american.

4 milioane de euro a primit Spania pentru acest turneu

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează