INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELIMINARE

VIDEO A fost eliminat după 155 de secunde! I-a pus crampoanele pe față unui adversar

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 10:20

Ryan Babel a intrat la pauză, dar atacantul lui Beșiktaș a jucat doar două minute și jumătate. Și campioana a pierdut al doilea meci din acest sezon, 1-2 cu Genclerbirligi.

Jucătorii lui Beșiktaș nu pot rezista 90 de minute în iarbă. Au trecut doar două luni de la startul acestui sezon și cinci "vulturi" au fost deja eliminați. Tosici, Hutchinson, Ozyakup, Quaresma și Ryan Babel au ajuns la vestiare înaintea coechipierilor. Ultimul de-abia intrase pe teren vineri, împotriva lui Genclerbirligi.

A jucat fix 155 de secunde înainte să vadă roșu!

La pauză, când Gencler avea 1-0, antrenorul Senol Guneş a făcut două modificări. Quaresma și Babel în locul duetului Negredo - Lens. După două minute și 35 de secunde, olandezul i-a lipit crampoanele de față lui Ahmet Ilhan Ozek. Nu a fost un gest premeditat, Babel se uita la minge când și-a lovit adversarul, dar arbitrul l-a trimis la cabine.

 

Văzându-și echipa condusă și în inferioritate, președintele lui Beșiktaș, Fikret Orman, a părăsit stadionul. A fost a doua înfrângere a alb-negrilor, după 1-2 cu Fenerbahce. Al treilea meci consecutiv în campionat fără victorie. 

10 puncte a pierdut Beșiktaș în primele 8 etape, după două eșecuri și două egaluri

 

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  14 Octombrie 2017, 10:58

Mincinosilor, unde ati vazut voi ca se uita la minge ? Poate inaintea faultului se uita la minge, da, dar cand a venit adversarul, a intors capul semn ca a vazut ca vine si a uitat de minge, a vrut sa faulteze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează