INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA SPANIEI

VIDEO A tranşat calificarea din tur! FC Barcelona s-a distrat cu Huesca, pe care a învins-o în deplasare, 4-0

Articol de GSP - Publicat joi, 04 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 04 decembrie 2014 17:22

Barcelona este în căutarea celei de-a 27-a Cupe a Spaniei din istorie. Echipa lui Luis Enrique a cîştigat manşa tur a "dublei" cu Huesca, scor 4-0.

VEZI VIDEO!

Pentru prima dată în acest sezon fără Messi în teren, catalanii s-au instalat repede la cîrma partidei şi în minutul 12 era deja 1-0 după o torpilă a lui Rakitici care s-a oprit în vinclul porţii gazdelor.

La doar 4 minute de la această fază, după un contraatac excelent al grupării blaugrana, Iniesta a înscris şi el la primul meci după o pauză mai lungă, fiind absent începînd cu partida cu Real Madrid.

Gazdele puteau reveni în joc cînd Guillem a scăpat faţă în faţă cu Ter Stegen, dar portarul oaspeţilor a reuşit să respingă mingea (min. 32).

Peste doar 7 minute s-a făcut 3-0 după ce Pedro a marcat din pasa lui Iniesta. Ultimul gol al întîlnirii a fost înscris de Rafinha, al cărui şut a fost deviat de unul dintre fundaşii gazdelor. Returul acestei "duble" se va juca pe Camp Nou în data de 16 decembrie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează