CAMPIONATE  ·  CAMPIONATUL EUROPEAN U21

VIDEO A trecut testul » Haţegan, fără greşeală la Spania - Olanda 3-0

Articol de — Miercuri, 12 Iunie 2013, 00:00

Acesta a fost examenul pentru Ovidiu Haţegan la Euro U21 şi l-a trecut! Arbitrul în vîrstă de 32 de ani a condus sigur Spania - Olanda şi i-a arătat încă o dată lui Collina, liderul arbitrilor de la UEFA, că doctorul din Arad (foto) poate avansa în elita continentală.

Şi poate primi finala turneului din Israel. Calm, corect, discret, încercînd să aplaneze orice conflict şi să liniştească mereu jucătorii, discutînd cu ei cînd nu era nevoie de o intervenţie dură, Haţegan n-a ezitat nici să apeleze la cartonaşe într-o repriză secundă mai încinsă.

A dat 4, toate galbene. În primul său meci, la Italia - Israel (4-0), l-a trimis pe Golasa la vestiare pentru un atac violent. Derbyul grupei B l-a cîştigat clar Spania. Lopetegui a folosit la start jumătate dintre titularii obişnuiţi.

Olandezul Pot, nici unul! Şi s-a văzut. La pauză, era 2-0 pentru iberici (Morata 26, Isco 32), s-a terminat 3-0 (Vazquez 90), chiar dacă batavii au avut două bare. Acum, portocaliii plătesc: joacă împotriva Italiei în semifinale. Ibericii au adversarii mai slabi, norvegienii.

28 de lovituri libere a dictat Haţegan aseară, la Spania - Olanda (3-0)

30 de faulturi a văzut pe 8 iunie, la Italia - Israel (4-0)Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (9)

supersolo  •  13 Iunie 2013, 17:37

a arbitrat bine ....meciul l-am vz in Spania pe Gol Plus....e bun Hategan ...dar numai cand vrea ...si cand nu e obligat sa fluiere dupa interese ....in rest....suntem de cacao....la ce fotbal se joaca la nivel UNDER 21....si la ce joaca ai nostri.....e o diferenta imensa.....

dan  •  13 Iunie 2013, 12:45

Unde se transmite acest campionat?

mido_  •  13 Iunie 2013, 07:25

vedeti ca se poate ? la noi in campionat insa, nu... aici interesele sunt deasupra arbitrajului, a corectitudinii...

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1