INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEW YORK CITY - SAN CARLOS 1-0

VIDEO Alexandru Mitriță, început foarte bun de an! Assist la golul decisiv din optimile Ligii Campionilor CONCACAF

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 09:16

Alexandru Mitriță (25 de ani, extremă stânga) a început anul foarte bine. După golul reușit în partida tur dintre New York City și San Carlos (5-3) din optimile de finală ale Ligii Campionilor CONCACAF, românul a bifat un assist în manșa secundă (1-0).

Mitriță a pasat decisiv, din corner, la singurul gol al partidei disputate pe „Yankee Stadium” din New York. Acesta i-a centrat perfect lui Alexander Callens, care l-a învins cu o lovitură de cap din 6 metri pe portarul advers.

Cu 6-3 la general, New York City s-a calificat în sferturile de finală ale competiției, acolo unde o va întâlni, în dublă manșă, pe Tigres (Mexic). Meciurile sunt programte pe 11 și 18 martie.

VIDEO Golul marcat de Alexandru Mitriță în tur:

VEZI ȘI:

Reacția lui Gică Hagi după penalty-ul ratat de Ianis » Ilie Dumitrescu: „Mi-a dat mesaj”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează