INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOCA JUNIORS

VIDEO Are 7 ani, e căpitan de echipă și discursul lui dinaintea meciului ar putea concura cu cel al lui Al Pacino

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 15:28

Argentina e țara în care fotbalul se trăiește la maximum. Spectacolul e la el acasă pe stadioane, iar jucătorii, indiferent de vîrstă, se dăruiesc total la fiecare partidă.

Discursul căpitanului generației 2008 de la Boca Juniors i-a emoționat pe microbiștii din întreaga lume. Clubul a postat pe twitter momentul emoționant dinaintea startului unei partide. Un speech care arată cum puștii "respiră" fotbal. 

"Sîntem cel mai mare club din lume! Să luptăm pentru tricoul ăsta, pentru emblema asta, pentru culorile astea, cele mai frumoase din lume. Eu transpir pentru tricoul ăsta.

Hai să facem ce facem la antrenamente, pentru asta ne pregătim zilnic, eu vreau să fiu campion. Pentru echipa asta ne dăm viața!"

Boca Juniors este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Fotbaliști ca Diego Maradona, Juan Roman Riquelme, Martin Palermo sînt doar cîțiva dintre cei care au jucat acolo. În această vară, la Boca a revenit și unul dintre cei mai iubiți jucători argentinieni, Carlos Tevez.

Iată discursul celebru al lui Al Pacino din filmul "Any given Sunday".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează