INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / REAL - VALLADOLID 4-0

VIDEO Bale-Arte » Primul hat-trick blanco al celui mai scump jucător din lume: "Atenţie, nu sînt încă sută la sută fizic! Pot mai mult!"

"Inima" lui Gareth Bale oferită fanilor madrileni // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 02 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 decembrie 2013 22:09

100 de milioane de euro a costat galezul-minune. Şi iată ce poate: "tripla perfectă" şi assist sîmbătă. E vremea lui GB11.

Cînd Ronaldo e accidentat, starul e Bale pe Bernabeu. "The prince of Wales", mai scump cu 4 milioane decît CR7, a marcat trei goluri, şi cu capul, şi cu dreptul, şi cu stîngul. Dar, mai presus de toate, a impresionat sprintul lui irezistibil pentru 4-0.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

După un corner al lui Valladolid, galezul s-a lansat din propriul careu, a combinat cu Isco, i-a pasat lui Marcelo şi nu s-a oprit, accelerînd spre suprafaţa de pedeapsă. Simţea că mingea lui Marcelo se va întoarce la el. A reprimit şi a finalizat artistic, o atingere fină pe lîngă portar. Aproape 100 de metri în 13 secunde pentru ultima tuşă la "hat-trick-ul perfect".

"Mă simt deja parte din această echipă frumoasă", spune Gareth. "Şi, atenţie, nu sînt încă sută la sută fizic! Pot mai mult".

9 goluri a marcat Gareth Bale la Real în toate competiţiile (8 în ultimele 7 partide)

6 pase decisive are galezul la Madrid în Primera; liderul assisturilor e Neymar (8)

"Mingea am luat-o acasă, semnată de toţi colegii. Sînt în formă, voi juca şi mai bine" (Gareth Bale, mijlocaş Real)

"Băieţii m-au felicitat la sfîrşit: «Bravo, bine jucat!». E genial. Sînt foarte fericit aici" (Gareth Bale, mijlocaş Real)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sakazuke
sakazuke  •  02 Decembrie 2013, 12:18

sambata bale a facut hat-trick perfect, gol cu capul ,cu dreptul si cu stangul......duminica neymuk la fel: piscina pe dreapta ,pe stanga si in cap ..:))

detoatepttoti
detoatepttoti  •  02 Decembrie 2013, 11:17
Postat de goooll pe 02 Decembrie 2013, 09:24

Da 3 cu Barca sau cu Bayern, nu cu Valladolid.

e ca ?....fii serios un hat-trik e greu cu orice echipa ,ca acum nu or fi aia amatori din divizia a 8 si jucau asa de ''fun''...daca ai fi vazut meciul nu ai mai debita asemenea prostii..auzi la tine, fa hat-trik cu bayern si barca :)))))...doamne fere' , ce direct asa , nu puteai sa zici un valencia, inter, si altele daca tot esti ciudos..ai dat-o direct in bayern si barca :))

c7eric
c7eric  •  02 Decembrie 2013, 11:12

Mie mi-a placut cel mai mult centrarea pentru golul lui Benzema, a fost capodopera

Vezi toate comentariile (5)
Comentează