INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO » Bătaie incredibilă în Italia » Antrenorul Fiorentinei l-a agresat pe unul dintre jucătorii săi

Delio Rossi
Delio Rossi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 23:45

Antrenorul echipei Fiorentina, Delio Rossi, l-a agresat pe unul dintre jucătorii săi, Adem Ljajici, miercuri seară, la meciul cu Novara, după ce l-a înlocuit cu alt fotbalist. În minutul 32, cînd echipa era condusă cu scorul de 2-0, Rossi l-a schimbat pe sîrb cu Oliveira.

Ajungînd pe banca de rezerve, Ljajici l-a aplaudat ironic pe antrenor, care l-a văzut şi s-a repezit la el furios. Delio Rossi şi-a pus mîinile pe faţa lui Ljajici şi a încercat să îl lovească. Rossi şi Ljajici au fost separaţi de cei prezenţi pe banca de rezerve. (sursa: mediafax)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
flo_ax
flo_ax  •  04 Mai 2012, 03:08
Postat de cordos_eu pe 03 Mai 2012, 00:11

se vede ca n-ai jucat fotbal de performanta vreodata! asta-i comportament de antrenor? cine te mai respecta dupa ce faci asa ceva

Vezi sir Alex cu gheata lipita pe mufa lui Beckham! Masurile astea de bun simt sunt luate in functie de situatie! Chelsea l-a concediat pe Mutu pt aceeasi abatere ca si Rio Ferdinand care a fost protejat! Sir Alex a fost tinut in functie dupa ce i-a agresat pe Beckham si parca pe Ronaldo! Voi credeti ca daca Cartu facea senzatie in UCL si era lider cu CFR mai era demis dupa episodul banca de rezerve de la Basel? Hai sa fim seriosi! Fiorentina daca avea nevoie de acest antrenor, il pastra si-si baga ceva in ea normalitate, o dregeau cu o conferinta de presa si scuze publice

drakex
drakex  •  03 Mai 2012, 01:02
Postat de xstream pe 03 Mai 2012, 00:52

vafancullo :))

con mio cazzo :))

xstream
xstream  •  03 Mai 2012, 00:52

vafancullo :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează