INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

VIDEO Besiktas - Fenerbahce 3-1 » "Vulturii negri" îi egalează pe oaspeți în clasament, datorită dublei lui Quaresma

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 25 februarie 2018 23:03

Beșiktaș a învins pe teren propriu rivala Fenerbahce cu scorul 3-1, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Superligii turce.

cameraVezi AICI VIDEO de la meci!

Fenerbahce a deschis scorul în minutul 8 prin Fernandao, care, aflat în careul lui Beșiktaș, a preluat o minge respinsă, și a trimis balonul în partea de sus al porții apărate de Fabricio. După deschiderea scorului, tot oaspeții au fost mai periculoși, ei fiind foarte aproape de a-și dubla avantajul mai întâi prin Souza în minutul 9, însă șutul acestuia a fost respins pe linia porții de unul dintre fundașii lui Beșiktaș, pentru ca 11 minute mai târziu șutul aceluiași Fernandao să treacă cu câțiva centimetri pe lângă bară din partea dreaptă.

Singura ocazie mare a lui Beșiktaș în prima repriză a fost în minutul 35, când Quaresma a trecut ușor de defensiva formației antrenate de Aykut Kocaman și a șutat puternic spre poartă însă goalkeeperul camerunez, Kameni, a fost pe fază și a respins în corner.

Repriza a doua a aparținut gazdelor care au egalat imediat după reluare, în minutul 49, prin lovitura de cap al lui Domagoj Vida.

După două ocazii importante (Hutchinson 54' și Negredo 74'), Beșiktaș reușește să preia conducerea prin Quaresma, care primește o pasă din adâncime a lui Negredo și trimite în minutul 77 în vinclul stâng.

În prelungiri, același Negredo îi pasează lui Quaresma, care reușește dubla tot după un șut în vinclu.

După acest triumf, Beșiktaș îi egalează la puncte pe cei de la Fenerbahce (44) și trece pe 3, cu un loc mai sus ca adversarii de azi datorită golaverajului.

Surse: dailysabah.comlequipe.frsport.de

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează