INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

VIDEO Carlo Ancelotti atacă autoritățile: „E scandalos cum arată vestiarele pe San Paolo!” » Arhitecta contrazice imaginile deplorabile

Articol de - Publicat joi, 12 septembrie 2019 15:55

Antrenorul Carlo Ancelotti a criticat lucrările de renovare ale stadionului din Napoli: „Am acceptat degeaba să jucăm două etape în deplasare. În două luni faci o casă! Unde ne schimbăm cu Sampdoria şi Liverpool?”.

Napoli a început neobişnuit noul sezon în Serie A, cu două deplasări consecutive, la Florenţa şi Torino, din motive organizatorice. Vestiarele demodatului stadion intraseră din vară în renovare, însă lucrările nici acum nu s-au finalizat. Întârzierile repetate l-au scos din minţi până şi pe calmul Carlo Ancelotti. 

„E scandalos cum arată vestiarele pe San Paolo! N-am cuvinte, am acceptat degeaba să jucăm «afară» primele etape. În două luni construieşti o casă, iar unii nu-s capabili să modernizeze nişte camere! Au lucrat şi foarte prost, şi încet, sunt indignat. Unde ne vom schimba cu Sampdoria şi Liverpool?”, a tunat antrenorul vicecampioanei Italiei. 

Arhitecta îl contrazice! 

Declaraţiile tehnicianului au fost primite cu mare surpriză de Filomena Smiraglia, arhitecta care s-a ocupat de renovarea arenei: „Sunt derutată şi contrariată de aceste critici dure, în condiţiile în care vicepreşedintele Edoardo De Laurentiis mi-a făcut complimente după vizita din vestiar. Nu a fost la faţa locului şi probabil că a văzut poze trimise de-acolo. Am respectat tot ceea ce a cerut, inclusiv camera separată pentru el şi staff. Singurul lucru pe care nu l-am terminat este bazinul de hidromasaj. Vineri tot stadionul va fi gata, la cheie”.

„Cum au putut Primăria, inspectorii şi ceilalţi înalţi funcţionari publici să nu-şi onoreze promisiunile? Văd un dispreţ şi un dezinteres incredibil faţă de această echipă şi faţă de oraş. Sunt consternat!” - Carlo Ancelotti, antrenor Napoli 

20 de milioane de euroau fost alocate de regiunea Campania pentru renovarea stadionului "San Paolo", cu ocazia organizării recente a Universiadei de vară

850.000 de euroeste chiria pe care patronul Aurelio De Laurentiis ar trebui s-o achite anual prin convenţia cu Primăria din Napoli, faţă de cele 2,4 milioane stipulate anterior acestui act, încă nesemnat

Vezi și:

FOTO+VIDEO Lionel Messi stă de o lună pe tușă și acum a spus adevărul despre accidentarea suferită: „Mi se tot fac teste”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
tesla2060
tesla2060  •  12 Septembrie 2019, 16:41

Bun venit la Napoli, mister Ancelotti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează