INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

RONALDO LA JUVENTUS // VIDEO+FOTO ”Marțianul” în acțiune! Ronaldo s-a antrenat pentru prima dată cu Juventus » Ce mașină de lux i-a pus la dispoziție clubul

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 20:12

Primit la aeroport ca un șef de stat, cu 6 jeepuri, Ronaldo a făcut azi primul antrenament la Juventus, alături de alți bianconeri participanți la CM, fiind așteptat de 200 de tifosi.

Ronaldo a terminat vacanța acordată după Mondiale și a început aventura italiană. 200 de fani l-au ovaționat ieri pe "Marțian" la Continassa, după ce duminică seară, alt grup l-a așteptat opt ore la aeroport, unde Cristiano a fost primit ca un șef de stat, cu o suită de 6 jeepuri și un microbuz.

Încălzire cu mondialiștii

Achiziția de 117 milioane de euro a apărut la noul centru sportiv într-un Grand Cherokee, a coborât cu rucsacul în spate și s-a dezechipat pentru testele fizice la J Medical. Apoi a făcut o "încălzire" în tricoul bianconero, alături de Dybala, Higuain, Cuadrado, Douglas Costa și Bentancur, întorși și ei din concediu după CM din Rusia. Toți se vor pregăti separat de echipa aflată în turneu în SUA.

50 de euro la peluză!

Până la întâiul meci sub comanda lui Allegri, tifosii campioanei Italiei trebuie să mai aibă răbdare. CR7 va juca abia pe 12 august, cu ocazia tradiționalului amical estival de la Villar Perosa, pentru care s-au epuizat toate biletele. Debutul oficial, cu Chievo, peste încă o săptămână, a determinat clubul veronez să scumpească deja tichetele cu 66%: un loc la peluză se vinde cu 50 de euro!

"E foarte periculos să cheltuiești atâția bani pentru un jucător la final de carieră. Este absurd să-i plătești și un salariu imens și, mai devreme sau mai târziu, se va întoarce împotriva lui Juventus"
Aurelio De Laurentiis, președinte Napoli

150 €este cel mai scump bilet VIP la Chievo - Juventus (19 august), meci la care se așteaptă debutul lui Cristiano în Serie A

Cine e Cristiano Ronaldo și cine e Juventus Torino

Venit de la Manchester United în 2009, pe 94 de milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo este jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în istoria lui Real Madrid. Ronaldo a înscris 450 de goluri, a cucerit două titluri, nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor în 5 ani, două Cupe ale Regelui și două Supercupe, precum și 4 Baloane de Aur în 9 sezoane. 

Juventus Torino, campioana ultimelor 7 sezoane în Serie A, este echipa cu cele mai multe titluri din Italia, 34, și cele mai multe Cupe ale Italiei, 13. Juventus are și două Ligi ale Campionilor și 7 finale (!) pierdute, record pentru cea mai importantă competiție intercluburi.

Cum ar putea arăta primul "11" cu Ronaldo în teren: Szczesny - Cancelo, Benatia, Chiellini, Sandro - E. Can, Pjanic - Costa, Dybala, C. Ronaldo - Higuain

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  30 Iulie 2018, 21:51

Ronaldo este o fabrica de bani, la fel si Juventus. Investitia se va amortiza in maxim 18 luni, iar apoi profit..

red77
red77  •  30 Iulie 2018, 20:57

echipa asta nu are nici un punct slab. pe banca mai sunt rugani matuidi khedira mandzukic bernadeschi

1802876843081542
Albisoru Andrei  •  30 Iulie 2018, 20:50

Ronaldo din nou cu higuain in echipa...sa nu uitam cat de bine s au inteles la real...o sansa mare pt juve sa ia trofeul cel mare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close