INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO City câştigă cu 2-1 la Bournemouth » Eliminare cu scandal pentru Sterling, Guardiola a tunat: "Poate ar trebui să jucăm fără fani!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat sambata, 26 august 2017 20:17

Manchester City a învins-o pe Bournemouth cu scorul de 2-1 într-un meci din etapa a treia din Premier League. Gabriel Jesus şi Raheem Sterling au înscris pentru City, iar golul gazdelor a fost marcat de Charlie Daniels.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Bournemouth a deschis scorul prin Daniels, în minutul 13, dintr-un voleu trimis de la marginea careului. City a egalat prin Gabriel Jesus, în minutul 21, printr-un şut pe jos din interiorul careului.

Portarul gazdelor a reuşit să-i blocheze pe Bernardo Silva şi Fernandinho. Joshua King de la Bournemouth a trimis apoi un şut bun pe poartă, însă mingea a ricoşat din bara stângă.

Gazdele au avut o nouă şansă de a marca dintr-un corner, dar mingea a fost respinsă de un fundaş. Aguero putea majora scorul pentru City, însă Begovici a fost din nou la post.

Otamendi a trimis o lovitură de cap care a trecut departe de bara stângă. Aguero a ratat o nouă şansă de a înscrie. Sane a scăpat singur cu portarul, însă nu a reuşit să înscrie.

Sterling a marcat în minutul 97 golul victoriei pentru City dintr-o pasă a lui Danilo. Atacantul englez a luat imediat cartonaşul roşu pentru că a sărbătorit alături de fanii echipei sale.

A fost a doua victorie pentru City în acest sezon.

"Poate cineva poate să-mi explice de ce a fost eliminat Sterling, chiar aș vrea să știu. A mers să celebreze golul cu fanii, dacă nu poate face asta, atunci poate ar trebui să jucăm fără fani!"
Guardiola despre eliminarea lui Sterling

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează