INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Cristiano Ronaldo, aproape de o mutare la Arsenal: „Este adevărat, serios!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 21:30

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost la un pas să se transfere la Arsenal Londra.

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan, un fan recunoscut al „tunarilor”, portughezul a vorbit despre oferta primită de la Arsene Wenger.

„Este adevărat, bineînțeles că este. Am fost foarte aproape, la un pas. Serios. Nu s-a întâmplat, dar am apreciat oferta lor. Mai ales că a venit din partea lui Arsene Wenger. Niciodată nu știi unde vei ajunge să joci.  

Apreciez Arsenal pentru că este un club fantastic. Ah, și pentru că tu îl simpatizezi”, a declarat Cristiano. 

Prezentatorul TV i-a înmânat cvintuplului Balon de Aur un tricou al lui Arsenal, glumind la rândul său: „Asta ar fi trebuit să se întâmple. La asta am visat în ultimii 16 ani. Poate nu e prea târziu”.

GALERIE FOTO + VIDEO Dan Petrescu și Simone Inzaghi au abordat total diferit ziua dinaintea meciului » Imaginea surprisă de fotoreporterul GSP în Gruia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marius.bxl
marius.bxl  •  19 Septembrie 2019, 07:26

Incredibil. Deci nu se poate bai.am intrat in depresie si mi-am luat concediu medical 2a saptamani.nu mai pot dormii noaptea de la asa o stire. auzi a fost aproape

Vezi toate comentariile (1)
Comentează