CAMPIONATE  ·  ARGENTINA

VIDEO De 12 ori roşu! » Pumni, picioare şi eliminări pe bandă rulantă într-un meci din Argentina

Articol de — Sambata, 18 Octombrie 2014

Partida din liga a treia dintre Deportivo Roca - Cipolletti a fost suspendată de arbitrul Facundo Espinosa în minutul 67, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi.

Imaginaţi-vă gazonul ca pe un imens ring. Şi 22 de jucători alergîndu-se unii pe alţii, împărţindu-şi pumni şi picioare. Scenele de kickboxing s-au petrecut în Argentina, în minutul 67 al meciului de liga a 3-a Deportivo Roca - Cipolletti, la 0-1. Şi s-au lăsat cu nu mai puţin de 12 cartonaşe roşii!

Totul a plecat de la un fault comis de fundaşul lui Cipolletti, Marcos Lamolla, asupra lui Fernando Fernandez. Lamolla a văzut "galben", însă adversarul său a protestat şi "centralul" Facundo Espinosa l-a eliminat direct. Cei doi s-au luat la ceartă, iar Lamolla a fost expediat şi el la vestiare.

Moment în care apărătorul lui Cipolletti şi-a pierdut capul. A început să alerge după Fernandez, să-i ceară socoteală, dar în cale i s-au interpus coechipierii acestuia. De aici pînă la încăierarea generală n-a fost decît un pas. "Centralul" a mai arătat 10 "roşii" şi a suspendat partida, care va fi analizată de Comisia de Disciplină.

"Jucătorii s-au făcut de rîs cu toţii. E descalificant ce s-a întîmplat. Sînt amărît pentru că munca mea s-a dus pe apa sîmbetei" ( Diego Landeiro, antrenor Deportivo Roca)Susține că fostul soț a bătut-o și a amenințat-o cu moartea. Aproape că nu-ți vine să crezi că e adevărat când afli despre cine e vorba

Libertatea

Comentarii (1)

ovidiu_3003  •  18 Octombrie 2014, 13:47

de ce s au batut ?

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
21:45 Fotbal, Preliminarii Euro 2021

România - Norvegia

Pro TV
Program TV complet

Liga 1