INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Dezvăluire după 13 ani! » Ce star al lui Arsenal a aruncat o bucată de pizza pe fața lui Sir Alex Ferguson

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2017 12:22

Cesc Fàbregas, actualul mijlocaș al lui Chelsea, care avea atunci 17 ani și de-abia debutase la ”tunari” în campionat, a recunoscut acum că el a fost autorul: ”Îmi pare rău, Sir Alex. N-am vrut să fac asta”.

La 30 de ani, Cesc Fàbregas e un fotbalist împlinit. E campion mondial (2010) și are două titluri europene (2008, 2012) cu "naționala" Spaniei, la care se adaugă multe alte trofee cu echipele de club. Dar, în 2004, catalanul avea numai 17 ani. Era un copil, debutase în Premier League chiar în acea toamnă la Arsenal.

Atunci, în octombrie, "tunarii" pierduseră pentru prima oară după o serie invincibilă de 49 de meciuri în campionat. Un 0-2 cu Man. United pe Old Trafford la capătul unei partide teribile, încheiate cu o bătaie generală pe tunelul ce duce la vestiare. În mijlocul incidentelor, o bucată de pizza a zburat din tabăra londonezilor și a aterizat chiar pe fața lui Sir Alex Ferguson, managerul "diavolilor".

13 ani, nimeni nu a știut exact cine a aruncat. În noiembrie 2011, Martin Keown, ex-Arsenal, a sugerat: "Autorul a fost un spaniol foarte tehnic". Însă acum, vinovatul a recunoscut. Invitat la Sky Sports, Cesc Fàbregas s-a amuzat: "Da, eu am fost! Când am ieșit pe culoar, i-am observat pe Sol Campbell, Rio Ferdinand și Martin Keown împingându-se furioși. Habar n-am ce mi-a venit, dar am lansat pizza pe care o aveam în mână. Când am văzut pe cine am lovit... Îmi pare rău, Sir Alex. N-am vrut să fac asta".

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (2)
turbozero
turbozero  •  05 Octombrie 2017, 15:14

tot mai buna e o bucata de pizza decat o gheata de fotbal

turbozero
turbozero  •  05 Octombrie 2017, 15:14

:)))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează