CAMPIONATE  ·  BARCELONA - REAL MADRID 3-2

VIDEO Driblingul sinucigaş » Gafa lui Valdes ţine în viaţă Madridul în Supercupă

Disperat, Valdes plonjează într-o tentativă imposibilă: nu-l mai putea bloca pe Di Maria // Foto: Guliver/GettyImages
Disperat, Valdes plonjează într-o tentativă imposibilă: nu-l mai putea bloca pe Di Maria // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de — Sambata, 25 August 2012, 00:00

În minutul 85, la 3-1 pentru Barcelona, Valdes a încercat să-l fenteze pe Di Maria în careu. Şi a fost 3-2, o diferenţă ce poate fi refăcută în returul de miercuri.

Cînd mingea a atins gheata lui Victor Valdes, filmul s-a rupt. Pentru că, în loc să degajeze, simplu, îndepărtînd pericolul de poarta sa, goalkeeperul Barcelonei a vrut să se remarce. Şi a încercat driblingul. Numai că s-a încurcat, a intrat în panică, n-a mai ştiut ce să facă, balonul s-a lovit de picioarele sale sub presingul lui Di Maria, argentinianul l-a deposedat... Iar în spatele lui Valdes nu mai era nimeni. Doar plasa, scuturată de aripa Madridului. 3-2, scor final în turul Supercupei.

VIDEO: Gafa lui Valdes!

N-a fost certat pentru eroarea sa, care nu era prima. Tito Vilanova i-a luat apărarea: "Jocul combinativ al Barcei porneşte de la Victor. Eu îi cer portarului să înceapă acţiunea aproape, cu piciorul, fără degajare". Însă, în acest caz, cu jucătorii lui Real presînd, Valdes nu putea continua faza fără să rişte decît dacă ar fi degajat mingea trimisă înapoi de Adriano. În faţa acestei întrebări, antrenorul a admis: "Oricine poate să greşească. O dată este un jucător. Acum, a fost portarul".

A mai gafat în El Clasico
Sezonul trecut, pe 10 decembrie 2011, în turul campionatului, Valdes a mai greşit o dată ca un copil într-un El Clasico. Chiar în primul minut, a lovit prost mingea, pasîndu-i aceluiaşi Di Maria, aflat la 25 de metri de poarta Barcelonei. Iar faza s-a încheiat cu golul lui Benzema. Catalanii au cîştigat însă acea partidă cu 3-1 la Madrid.

"Valdes menţine vie speranţa Madridului pentru retur în această Supercupă. Gracias, Valdes!" (Guti, fost jucător al lui Real)

"Victor Valdes a făcut, de-a lungul timpului, atîtea meciuri bune pentru Barcelona încît nu-i putem reproşa nimic" (Tito Vilanova, antrenor Barcelona)Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:30 Raliuri, Reluare

Raliul din Dakar

Eurosport
15:00 Ciclism, Reluare

Curse din Italia

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Real Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1