INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO După 23 de ani, un nou Kluivert înscrie în premieră pentru Ajax » Justin, fiul lui Patrick, gol pentru "lăncieri" în Eredivisie

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 20 martie 2017 14:15

Fiul lui Patrick Kluivert, Justin, a înscris primul său gol din carieră la echipa mare a lui Ajax Amsterdam, în egalul obţinut de formaţia sa pe terenul lui Excelsior, scor 1-1.

Fotbalistul de 17 ani a marcat în minutul 32, după o centrare din flanc a lui Hakim Ziyech, stabilind şi scorul final al partidei, 1-1. Excelsior a punctat în minutul 26, prin autogolul lui Kenny Tete.

Fiul lui Patrick Kluivert, Justin, a înscris primul său gol din carieră la echipa mare a lui Ajax Amsterdam, în egalul obţinut de formaţia sa pe terenul lui Excelsior, scor 1-1.

Fotbalistul de 17 ani a marcat în minutul 32, după o centrare din flanc a lui Hakim Ziyech, stabilind şi scorul final al partidei, 1-1. Excelsior a punctat în minutul 26, prin autogolul lui Kenny Tete.Astfel, după aproape 23 de ani, un nou jucător cu numele Kluivert reuşeşte să marcheze primul gol în tricoul lui Ajax.

Patrick, ajuns la 40 de ani, a jucat la formaţia olandeză în perioada 1994-1997, obţinând Liga Campionilor, două Supercupe ale Europei, de două ori titlul în Eredivisie, două Supercupe ale Olandei şi Cupa Intercontinentală.

100 de meciuri a strâns Patrick Kluivert la Ajax, reuşind să înscrie de 52 de ori. Ajax, Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV şi Lille sunt formaţiile pentru care a evoluat atacantul în carieră


Justin Kluivert, care va împlini 18 ani în luna mai, a fost promovat la prima echipă a lui Ajax în luna ianuarie a acestui an, iar "aripa" "lăncierilor" a bifat deja 10 partide, reuşind un gol.

În Eredivisie, Ajax se află pe poziţia a doua, la şase puncte în spatele liderului Feyenoord. Cele două echipe se vor întâlni chiar în etapa următoare, 2 aprilie, de la ora 15:30.

sursa: espnfc.com

Playtech: PRINSĂ în pădure cu AMANTUL! O celebră PREZENTATOARE de la noi și-a spulberat căsnicia și...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează