INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA LIGII

VIDEO După Reading - Arsenal 5-7, încă un meci nebun în Cupa Ligii Angliei » Chelsea cîştigă dramatic în faţa lui Manchester United

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 01 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 01 noiembrie 2012 01:50

Primele două clasate din Anglia, Chelsea şi Manchester United şi-au dat din nou întîlnire, însă de această dată în Cupa Ligii Angliei.

După victoria cu scandal din Premier League, elevii lui Sir Alex Ferguson vroiau să demonstreze că nu a fost o întîmplare rezultatul înregistrat la finalul partidei de atunci.

Ambele echipe au folosit mulţi jucători care în mod normal nu se găsesc nici pe banca de rezerve, însă meciul a fost de-a dreptul uluitor.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul partidei!

Balul a fost deschis de Ryan Giggs, care a marcat în minutul 22, însă peste doar 10 minute David Luiz a egalat din penalty. La pauză avea să fie 2-1 pentru "diavoli" după golul lui Chicharito Hernandez.

Imediat după pauză Gary Cahill a egalat din nou pentru londonezi, însă egalitatea nu a durat decît 7 minute pentru că Nani şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

Cu cîteva secunde înainte de final, arbitrul a acord un nou penalty pentru Chelsea, iar Hazard l-a transformat şi a trimis meciul în prelungiri.

Sturridge i-a adus pentru prima oară în avantaj pe "albaştri", iar cu două minute înainte de finalul prelungirilor Ramires a făcut 5-3. Scorul final, 5-4, avea să fie stabilit de cel care a deschis scorul, Ryan Giggs, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blaustein
blaustein  •  01 Noiembrie 2012, 01:27

Se pare ca United chiar nu poate juca fara ajutorul arbitrilor. Si totusi au fost invinsi. Cred ca in astea 2 meciuri Chelsea a aratat ca este mult peste United si practica un fotbal total, de foarte mare calitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează